Let's do it!

"Afstuderen met een diploma Bedrijfsmanagement Marketing bij Howest betekent dat je heel wat werkervaring opdoet tijdens je studies."

Beast: Be A Student

Beast - Be A Student is opgericht door vijf gemotiveerde studenten die de eenzaamheid en verschillen onder studenten wilden aanpakken. Omdat het studentenleven een unieke ervaring voor iedereen hoort te zijn.

Marktonderzoeken waarmee we pers halen!

In het kader van het vak marktonderzoek bevraagden de tweedejaarsstudenten marketing hun West-Vlaamse leeftijds- en studiegenoten, al dan niet studerend in West-Vlaanderen.

Uit de resultaten blijkt dat de braindrain nog niet voorbij is. Slechts de helft van de ondervraagde studenten geeft aan dat zij met zekerheid in West-Vlaanderen willen werken.

Disneyland for Instagrammers

We brachten een bezoek aan het grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa. Niet zomaar een museum, maar een expeditie langs optische illusies, roze palmbomen, regenbogen en zoveel meer.

Not an ordinary school trip

Met de tweedejaarsstudenten trokken we erop uit voor een 3-daagse ontdekking in Brusselse bedrijven. Meekijken achter de schermen bij bedrijven als Nestlé, DPG Media, Publicis,… 

Met de derdejaars gingen we nog wat verder. Zo trokken we naar Londen, dé hoofdstad van de Retail!

Future of marketing Event

De derdejaarsstudenten Marketing van Howest organiseren elk jaar een seminarie omtrent de nieuwste trends in de boeiende wereld van marketing. Het ideale netwerkevent voor onze alumni, studenten en lectoren.