Let's do it!

Studiereis binnen Werkveld 3

Met de tweedejaarsstudenten trokken we erop uit voor een 3-daagse ontdekking in Brusselse bedrijven. Meekijken achter de schermen bij bedrijven als Nestlé, DPG Media, Publicis,… 

Met de derdejaars gingen we nog wat verder. Zo trokken we naar Londen, dé hoofdstad van de Retail!

International Trade Mission

Samen met internationale studenten wordt er een handelsbeurs opgezet waar bedrijven worden voorgesteld. De studenten vertegenwoordigen deze bedrijven en zoeken naar potentiële klanten in een Europese markt.

Op deze manier oefenen zij alvast hun salesvaardigheden en leggen ze een internationaal netwerk aan. Dit project wordt ondersteund door de Kamer van Koophandel en Flanders Investment & Trade.   

ICE Lab

Een buitenlandse projectweek brengt je naar Lissabon waar je uitgedaagd wordt om voor een bepaalde sector innovatie oplossingen en creatieve ideeën te ontwikkelen.

Je werkt samen met studenten uit 8 verschillende landen, een uitgelezen kans dus om nieuwe culturen te ontdekken en contacten te leggen.

Markstrat

Tijdens deze internationale week wordt een business game gespeeld, met meer dan 100 studenten van over gans Europa.

Niet alleen leer je denken als een echte business professional, je leert ook debatteren in het Engels om de bedrijfsbeslissingen te maken. Dit razend spannende spel duurt een ganse week en heeft als doel om je interculturele communicatievaardigheden alsook je bedrijfsinzichten aan te scherpen.

Elk jaar vindt dit evenement op een andere hippe Europese stad plaats. Valencia, Edinburgh, Boekarest, Glasgow, Barcelona, Istanbul, enz…