Troeven

Je wordt een consultant met een brede kijk

Je hebt een brede bedrijfseconomische basis en bent een allround consultant in de domeinen finance, insurance en real estate. Jouw troef als adviseur is net dat je een helicopterview hebt op het totaalbeeld van de klant.  

Door een sterke focus op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, je enthousiasme voor ondernemerschap en je skills als allround consultant, ben je gegeerd door het werkveld.  

Je kan je specialiseren op maat van je interesses

Vanaf semester 4 kan je je volop verdiepen in het domein van jouw keuze. Je krijgt een pakket aan gespecialiseerde vakken van experts uit het werkveld.

Daarnaast werk je aan concrete praktijkgerichte projecten en groei je tijdens de 2 stageperiodes uit tot een echte specialist. Je studeert af als Financial Advisor, Insurance Advisor of Real Estate Advisor en bent klaar voor de toekomst. 

Bekijk de specialisatietrajecten

Je volgt een praktijkgerichte en futureproof opleiding

De opleiding is doorspekt met concrete projecten en opdrachten. Je wordt gecoacht door mensen uit de bedrijfswereld en ervaart hoe projectmanagement er in de praktijk aan toegaat. Tijdens dergelijke projecten werk je in team, soms internationaal, en ga je planmatig aan de slag. 

De opleiding is – behalve praktijkgericht – ook futureproof

  • We houden de vinger aan de pols, met extra veel aandacht voor digitale skills die een troef zijn in deze snel evoluerende sector. 
  • Je bent open-minded en staat mee aan het roer van digitale innovatie in jouw sector. 
  • Je volgt de trends in je sector op de voet en bent klaar voor de toekomst: smart contracts, cryptocurrencies , blockchain en artificiële intelligentie schrikken je niet af. 
  • Je bent een expert in de nieuwste digitale technologieën en kan hiermee het verschil maken. 

Bij ons ben je een doener: je start je eerste job met een stevige brok praktijkervaring. Je bent gegeerd op de arbeidsmarkt door je ‘21st century skills’ en onmiddellijke inzetbaarheid.