Financiën & Verzekeringen @home

Afstandsonderwijs

howest illustraties_locatie cropped.png

Een bachelordiploma Bedrijfsmanagement – Financiën & Verzekeringen (FV) halen terwijl je werkt? Dat kan op Howest! Ben je tewerkgesteld of werkzoekend én minimum 21 jaar, dan kom je in aanmerking om afstandsonderwijs te volgen.

Als deskundige financiën en verzekeringen ben je een persoonlijke consultant. Jij weet precies welke risico’s een klant loopt, hoe hij best zijn beleggingsportefeuille samenstelt, welke verzekeringen voor hem aangewezen zijn en hoe hij zijn vermogen optimaal overdraagt naar een volgende generatie. Maar je kan ook aan de slag om fraude op te sporen en te bestrijden. Digitalisering is een grote uitdaging. We gaan dan ook in zoveel mogelijk modules digitaal.

Als financieel expert ben je een vertrouwenspersoon. Je bent niet alleen discreet, kritisch en nauwgezet, maar je hebt ook een neus voor het commerciële. Je bent sociaal aangelegd en houdt van een afwisselende job. Je digitale skills zijn een troef voor deze snel evoluerende sector.

Vrijstellingen

howest illustraties_kwaliteitslabel cropped.png

Heb je al een Syntra-diploma van verzekeringstussenpersoon, krediet- en/ of beleggingsadviseur of adviseur vermogens- en successieplanning en ga je nu voor een volwaardig professioneel bachelordiploma? Dan krijg je vrijstellingen en volg je een verkort traject dat je flexibel kunt spreiden over verschillende semesters.

Wist je dat je jouw studietraject kan inkorten?

Via een EVC-procedure kan je je werkervaring laten erkennen.

Wist je dat je jouw studietraject kan inkorten?

Via een EVC-procedure kan je je werkervaring laten erkennen.