Business Engineering (keuzetraject)

Bachelor Bedrijfsmanagement

Business Engineering (keuzetraject)
"Wil je begrijpen hoe alles binnen een organisatie met elkaar verbonden is en hoe je processen kan bijsturen en optimaliseren? "
  • je bent een allrounder, met een brede interesse in de verschillende bedrijfsprocessen.
  • ook IT weet jou te boeien
  • je houdt graag een helicopter view

Jij bent de cross-over tussen Business en ICT. Je bent in staat om zowel de bedrijfsprocessen te begrijpen als de technologieën die dit alles mogelijk maken.  Je kan vlot meepraten met zowel de mensen van Sales & Marketing, Aankoop, Finance en HR als met de mensen van ICT.

Heb je een grote passie voor data en ben je gedreven om nieuwe technologieën te gebruiken die de leefbaarheid van onze planeet ten goede zullen komen? Dan is het keuzetraject Business Engineering precies wat je zoekt!

In dit traject krijg je de brede basiskennis Bedrijfsmanagement aangevuld met toekomstgerichte vakken zoals Corporate Social Responsibility, Mobility & Energy of The Future, Industry 4.0 en A.I.

Passie voor jouw toekomst

Howest is veel meer dan een hogeschool met 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen.

Het is een hogeschool met passie voor jouw toekomst. Een hogeschool waar elke student centraal staat en waar we die via persoonlijke begeleiding op weg zetten naar een diploma dat voorsprong geeft op de arbeidsmarkt.

Troeven

Als toekomstig Business Engineer word je ondergedompeld in de nieuwste digitale tools zodat je met je bedrijfskennis onmiddellijk inzetbaar bent.

Jouw toekomst

Heb je een diploma Business Engineering op zak? Ontdek welke jobs en mogelijkheden tot verder studeren je als business engineer kan kiezen.

Let's do it!

Afstuderen met een diploma Bedrijfsmanagement Business Engineering bij Howest betekent dat je heel wat relevante ervaring opdoet tijdens je studies.

Leer ons kennen

Binnen de opleiding Business Engineering brengen onze docenten een pak expertise uit de praktijk mee.

Lieven Van Hyfte

Lieven Van Hyfte

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector Sociale economie brengt Lieven een stevige bagage praktijk in de opleiding. 

Stel je vraag

Ben je al overtuigd van je studiekeuze? Nu inschrijven