Let's do it!

Business Management 2030

Met Business Management 2030 verdiep je je helemaal in de wereld van het maatschappelijk verantwoord ondernemen én neem je zelf de lead in het organiseren van een duurzaam concept. 

Dit concept presenteer je op de MVO beurs. Deze beurs heeft tot doel de leerlingen van het vijfde en het zesde jaar secundair onderwijs kennis te laten maken met het concept maatschappelijk verantwoord ondernemen en de tools om dit te faciliteren in de wereld van accountancy, financiën, verzekeringen, marketing en logistiek. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een vorm van ondernemen met het oog op de sociale en ecologische dimensie van de bedrijfsvoering.

De studenten werken aan de hand van praktische cases in duurzaamheid, in samenwerkingen met bedrijven, lessen en workshops uit voor de middelbare studenten.

Quality Management in een gerenommeerd ziekenhuis

Onze studenten brachten voor dit ziekenhuis een structuur in de traceerbaarheid van de materialen die door externe firma’s gereinigd worden. 
Deze gestructureerde analyse methode werd geïmplementeerd in dit ziekenhuis waardoor de kost van de outsourcing geoptimaliseerd werd.