Ontdek onze opleidingen

Ontdek hier onze opleidingen
  • Acupunctuur

    postgraduaat
    Kortrijk mens & welzijn deeltijds dagopleiding Nederlands
    De acupunctuur vertrekt vanuit de gedachte dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Met acupunctuur worden deze verstoringen hersteld. Zo zet acupunctuur het lichaam en de geest aan zichzelf te genezen. Het is een ideale therapeutische techniek om bijvoorbeeld pijnklachten te bestrijden.
  • Brugge mens & welzijn avond- en/of weekendopleiding Nederlands
    Waarom dit postgraduaat? Het postgraduaat is bedoeld voor iedereen met een sportpassie die zich wil specialiseren en laten inspireren in digitale sportmarketing en -communicatie.
  • Brugge, Oudenaarde mens & welzijn avond- en/of weekendopleiding, afstandsonderwijs Nederlands
    Je beschikt over nuttige beroepservaring en het kriebelt om les te geven? Of je geeft al les, maar je mist theoretische achtergronden én/of het juiste diploma om je carrière in het onderwijs verder uit te bouwen? Dan ben je bij Howest aan het juiste adres. De opleiding kan gevolgd worden in campus Brugge, campus Oudenaarde en deels @home.  Voor wie?
  • Brugge mens & welzijn dagopleiding, avond- en/of weekendopleiding Nederlands
    Deze opleiding is bedoeld om mensen die reeds een diploma hebben behaald in een geïntegreerde, specifieke of initiële lerarenopleiding te vormen tot leraar niet-confessionele zedenleer (NCZ) voor het lager onderwijs. Ook wanneer je minimaal een professionele bachelor hebt behaald en daarbij een getuigschrift van pedagogische bekwaamheid kan je inschrijven.
  • Toegepaste Gezondheidswetenschappen - verkort traject

    tweede bachelor in verkort traject, microdegree, navorming
    Brugge mens & welzijn dagopleiding, afstandsonderwijs Nederlands
    Obesitas, burn-out, onvoldoende beweging, suikerrijke en vetrijke voeding, het is niet goed gesteld met de algemene gezondheid van de Vlaming. Heb je altijd al willen weten hoe je mensen kan motiveren tot een gezondere levensstijl en hoe je gedrag van mensen effectief verandert? Stoppen met roken, gezonder eten, timemanagement, assertiviteit, meer bewegen, je beter in je vel voelen, …Als toekomstige gezondheidscoach kan je helpen bij al deze vragen!
  • Brugge mens & welzijn afstandsonderwijs Nederlands
    Obesitas, burn-out, onvoldoende beweging, suikerrijke en vetrijke voeding, het is niet goed gesteld met de algemene gezondheid van de Vlaming.
  • Brugge mens & welzijn afstandsonderwijs Nederlands
    Eén onderwijsvak Ben je al leraar? Dan zal ons persoonlijk traject je zeker aanspreken. Heb je een bachelor in het onderwijs, een andere bachelor met een specifieke lerarenopleiding of een master met een specifieke lerarenopleiding? Dan kan je in Howest in één jaar één onderwijsvak bijstuderen, al dan niet @home. We houden hierbij rekening met jouw omstandigheden. Je vergroot meteen je expertise en je verruimt je tewerkstellingskansen door dit vereist bekwaamheidsbewijs.
  • Brugge, Oudenaarde mens & welzijn avond- en/of weekendopleiding, afstandsonderwijs Nederlands
    Dankzij je bachelordiploma heb je een uitstekende vakkennis. Nu wil je ook anderen enthousiast maken voor je vakgebied en de stap naar onderwijs zetten. Je wordt niet alleen leerkracht, maar ook opvoeder, begeleider, innovator en onderzoeker, creatieve organisator en cultuurparticipant. Je werkt samen met leerlingen, ouders, een schoolteam en externe organisaties. Een veelzijdige en fijne uitdaging!
  • Verpleegkunde (Brugprogramma)

    bachelor na graduaat
    Brugge mens & welzijn deeltijds dagopleiding Nederlands
    De brugopleiding verpleegkunde laat je toe om je als verpleegkundige – al dan niet aan de slag zijnde - nog verder te verdiepen in je vak, meer kennis te verwerven en te groeien in je job.