Ontdek onze opleidingen

Ontdek hier onze opleidingen
 • Kortrijk design & technologie avond- en/of weekendopleiding Nederlands
  Artificial Intelligence (AI) is niet meer voorbehouden voor academici. Machine learning en deep learning zijn dankzij krachtige frameworks en cloud services binnen het bereik van iedere IT'er. Uit data inzichten puren, voorspellingen doen of automatisch patronen herkennen en classificeren, machine learning en deep learning geven een enorme boost aan je mogelijkheden als ontwikkelaar. “Software ate the world, AI will eat software”.
 • Brugge design & technologie afstandsonderwijs Nederlands
  Als student Blockchain Developer & Architect zal u ondergedompeld worden in deze gloednieuwe technologie. Door het combineren van zowel hands-on ervaringen alsook diepgaande technische sessies gegeven door internationaal gerenommeerde blockchain experts bereidt deze opleiding u voor op een succesvolle carrière.
 • Brugge design & technologie avond- en/of weekendopleiding Nederlands
  Als bouwkundig tekenaar vervul je een waaier aan opdrachten: optekenen van plannen voor uitvoering, opmaken van bestekken, bestuderen van de details ten behoeve van de bouwwerf, waarnemen van een technisch secretariaat …
 • Circulaire Stedenbouw

  postgraduaat
  Brugge design & technologie avond- en/of weekendopleiding Nederlands
  Gedurende een semester ga je samen met gerenommeerde experten en lesgevers dieper in op de mogelijkheden van circulaire stedenbouw. We focussen op thema’s zoals context, participatie en integratie, hergebruik en recyclage, collectieve oplossingen, het sluiten van water- en energiekringlopen en beleid. Het is een praktijkopleiding waarbij de theorie onmiddellijk wordt verwerkt in een concrete case tijdens ontwerpateliers.
 • Brugge design & technologie afstandsonderwijs Nederlands
  De student verdiept zich in de specifieke problemen op gebied van beveiliging en leert hoe men er zich kan tegen wapenen.
 • Brugge design & technologie avond- en/of weekendopleiding Nederlands
 • Brugge design & technologie avond- en/of weekendopleiding Nederlands
 • Brugge design & technologie deeltijds dagopleiding, avond- en/of weekendopleiding Nederlands, Engels
  Artificiële intelligentie (AI) is niet meer weg te denken en zal impact hebben op de maatschappij, het werkveld en onze persoonlijke levens. Het is moeilijk om, tussen de vele goede en slechte nieuwsberichten over AI, uit te maken wat hype is en wat een trend is. Enerzijds worden de mogelijkheden van AI overschat (“Robots are taking it over”), anderzijds worden de gevolgen van AI soms onderschat (automatisering, privacy, veiligheid, non-human AI).