Ontdek onze opleidingen

Ontdek hier onze opleidingen
Studievorm
Studiedomein
Onderwijstaal
 • Advanced Cybersecurity

  postgraduaat
  Brugge design & technologie weekend- en avondonderwijs, afstandsonderwijs Nederlands
  Deze complete cybersecurity opleiding combineert het geheel van offensieve technieken, defensieve technieken, build-technieken en governance. Alle technieken worden steeds behandeld met een mix van theorie en praktijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van realistische lab oefeningen. 
 • AI for Healthcare

  microdegree
  Kortrijk design & technologie afstandsonderwijs Nederlands, Engels
  Verder bouwend op onze succesvolle AI @home werkte de IT bachelor Howest MCT met de bachelor Biomedische Laboratoriumtechnologie en Bachelor na Bachelor Bio-informatica samen om de microdegree “AI for Healthcare” aan te bieden.
 • Kortrijk design & technologie weekend- en avondonderwijs, afstandsonderwijs Nederlands
  Artificial Intelligence (AI) is niet meer voorbehouden voor academici. Machine learning en deep learning zijn dankzij krachtige frameworks en cloud services binnen het bereik van iedere IT'er. Uit data inzichten puren, voorspellingen doen of automatisch patronen herkennen en classificeren, machine learning en deep learning geven een enorme boost aan je mogelijkheden als ontwikkelaar.
 • Kortrijk design & technologie weekend- en avondonderwijs Nederlands
  AI@home Pro is het logische vervolg op AI@home en specifiek gericht op wie dieper in de AI-technologie wil duiken. De modules machine learning en deep learning van AI@home geven je een solide basis tot de concepten van moderne AI en hoe deze praktisch te implementeren.
 • BIM Management

  postgraduaat
  Brugge design & technologie deeltijds dagonderwijs Nederlands
  Een BIM-manager is een teamleider die alle actoren in een bouwproces kan sturen naar een efficiënte en effectieve BIMimplementatie, gebruik makend van de noodzakelijke tools en gebruiksregels in een dynamische omgeving.
 • Brugge design & technologie weekend- en avondonderwijs Nederlands
  Meer dan virtueel bouwen! Wil je mee instappen in deze niet te stoppen evolutie van het bouwproces?  In deze microdegree BIM krijg je een praktijkgerichte opleiding in “Building Information Modelling”. Na een algemene introductie over BIM, werk je aan de hand van het softwarepakket Revit een digitaal gebouwmodel uit met de daaraan gekoppelde informatie.
 • BIM-expert-modeler

  postgraduaat
  Brugge design & technologie deeltijds dagonderwijs Nederlands
  Deze opleiding richt zich op het verder uitdiepen van de BIMskills op modelleerniveau. Zodat je expert wordt in eigen modelomgeving en inzicht krijgt in de mogelijkheden van de andere meest gebruikte pakketten. En dit voor zowel Architectuur als Engineering. Ook leer je deelmodellen op te maken volgens modelrichtlijnen en die in een gecoördineerd model te beoordelen adhv model checkers. Je zet de eerste stappen in parametrisch design en ontdekt de mogelijkheden van VR/AR en point clouds. In samenwerking met:
 • Blockchain @home

  microdegree
  Brugge design & technologie afstandsonderwijs Nederlands
  Als student Blockchain Developer & Architect zal u ondergedompeld worden in deze gloednieuwe technologie.
 • Brugge design & technologie weekend- en avondonderwijs Nederlands
  Als bouwkundig tekenaar vervul je een waaier aan opdrachten: optekenen van bouwplannen, uitwerken van constructieve details, BIM-modellen ontwikkelen, opmaken van bestekken, voorbereiden van de werf,…
 • Circulair Bouwen

  postgraduaat
  Brugge design & technologie deeltijds dagonderwijs Nederlands
  Gedurende twee semesters ga je samen met gerenommeerde experten en lesgevers dieper in op de mogelijkheden van circulaire stedenbouw en circulair gebouwontwerp.  We focussen op thema’s zoals context, participatie en integratie, hergebruik en recyclage, collectieve oplossingen, scenarioplanning, het sluiten van water- en energiekringlopen en beleid. Het is een praktijkopleiding waarbij de theorie onmiddellijk wordt verwerkt in een concrete case tijdens ontwerpateliers in de namiddag.