Ontdek onze opleidingen

Ontdek hier onze opleidingen
Opleidingstype
Studievorm
Onderwijstaal
 • Brugge bedrijf & organisatie dagonderwijs Nederlands
  Boekingen van A tot Z beheren, financiële gegevens verzamelen, verwerken én interpreteren, jaarrekeningen opstellen en analyseren, communicatief sterk staan: you name it!
 • Brugge, Kortrijk design & technologie dagonderwijs Nederlands
  Interesse in creatief werk en wil je alles weten over de technische aspecten van de bouwwereld? Wil jij later aan de slag als bouwkundig tekenaar bij een studiebureau, architect, overheidsdienst, aannemings- en bouwbedrijf, in de industriebouw of residentiële bouw?
 • Brugge, Kortrijk bedrijf & organisatie dagonderwijs Nederlands
  Kies je in je tweede jaar voor Communicatiesupport dan leer je hoe je digitale tools en sociale media efficiënt inzet in de module Creatie en Planning. In de module Toegepaste Communicatietechnieken worden je communicatieskills verder uitgediept.
 • Brugge, Kortrijk design & technologie dagonderwijs Nederlands
  In de graduaatsopleiding Digitale Vormgeving groei je uit tot de digitaal vormgever van de toekomst die voor zijn opdrachtgevers digitale (multimediale) toepassingen uitwerkt van creatief tot technisch ontwerp.
 • Brugge, Oudenaarde mens & welzijn dagonderwijs Nederlands
  Je beschikt over nuttige beroepservaring en het kriebelt om les te geven? Of je geeft al les, maar je mist theoretische achtergronden én/of het juiste diploma om je carrière in het onderwijs verder uit te bouwen? Dan ben je bij Howest aan het juiste adres. De opleiding kan gevolgd worden in campus Brugge, campus Oudenaarde en deels @home. 
 • HR-support

  graduaat
  Brugge bedrijf & organisatie dagonderwijs Nederlands
  Medewerkers spelen een cruciale rol in een organisatie. Ze worden aanzien als het kloppend hart van die organisatie. De HR- of personeelsdienst tekent een stimulerend personeelsbeleid uit. Wil je binnenkort meehelpen om dit personeelsbeleid te ondersteunen? Dan ben je bij de graduaatsopleiding in de hr-support aan het juiste adres.
 • Brugge, Kortrijk design & technologie dagonderwijs, avondonderwijs Nederlands
  Het graduaat Internet of Things is de STEM opleiding van de toekomst, omdat IoT steeds meer zaken via internet met elkaar verbindt. Ben je geboeid door deze materie én steek je graag de handen uit de mouwen? Fascineren de allernieuwste technologieën zoals makerlab, slimme energiesturing, next-gen domotica je? Dan is deze nieuwe én innovatieve graduaatsopleiding jouw ding!
 • Brugge mens & welzijn dagonderwijs Nederlands
  Heb je een hart voor anderen? Liggen gelijke kansen en sociale rechtvaardigheid je nauw aan het hart? Kan je mensen met je vlotte babbel op hun gemak stellen? En wil je graag individueel met ze werken om hun welzijn te verhogen en ze te helpen? Dan is de graduaatsopleiding Maatschappelijk Werk je op het lijf geschreven.
 • Brugge, Kortrijk bedrijf & organisatie dagonderwijs Nederlands
  Jullie stagiair maakt hier echt het verschil. Voor een jonge en ambitieuze onderneming als de onze is iemand als Nnaji meer dan ooit een meerwaarde. Hij was al vanaf de eerste stagedag perfect inzetbaar: van het creëren van klantgerichte berichten op onze sociale media tot het maken van video’s en foto’s. De opleiding richt zich duidelijk op doeners die marketing en communicatie in de praktijk goed onder de knie hebben. - Thomas Hanssens, Zaakvoerder, Carjack
 • Brugge, Kortrijk bedrijf & organisatie dagonderwijs Nederlands
  Kies je in je tweede jaar voor Marketingsupport dan krijg je een flinke dosis commerciële vaardigheden aangeleerd in de module Sales en wordt je ondernemingszin aangescherpt in het vak Toegepaste Marketingtechnieken. Voor de Marketingsupport is de klant koning! In het vak Sales leer je de verschillende stappen van het verkoopproces, van prospecteren tot aftersales. Je leert ook constructief te negotiëren en op een professionele manier offertes op te stellen.