Ontdek onze opleidingen

Ontdek hier onze opleidingen
Opleidingstype
Studievorm
Onderwijstaal
 • 3D Animation

  Keuzetraject van de afstudeerrichting 3D Production & VFX van de opleiding Bachelor Digital Arts en Entertainment (DAE)
  Kortrijk design & technologie dagonderwijs Nederlands, Engels
  We starten bij de visuele storytelling in een storyboard: evoluerend van een 2D animatic naar een 3D block-out tot de finale scene. In deze pipeline ben *jij* de “puppet master”. Laat virtuele wezens springen, rennen, vliegen, praten, schreeuwen, vechten of zelfs verliefd worden. Binnen animatie zijn de grenzen beperkt tot jouw verbeelding.
 • Kortrijk design & technologie dagonderwijs Nederlands, Engels
  Gedurende dit traject leer je verbluffende pre-rendered grafische content creëren die  vervolgens kan aangewend worden binnen de context van een filmproductie. Studenten kiezen bij aanvang van het traject een specialisatie, m.n.
 • Accountancy-Fiscaliteit

  Afstudeerrichting van de opleiding Bachelor Bedrijfsmanagement
  Brugge bedrijf & organisatie dagonderwijs Nederlands
  Met een studieprogramma dat praktijkgericht en digitaal innovatief is, stoomt Howest je klaar voor een boeiende carrière in Accountancy & fiscaliteit.
 • Kortrijk design & technologie dagonderwijs Nederlands
  De AI Engineer ontwikkelt AI software, gebruik makend van eenvoudige regressies tot complexe deep learning en/of state of the art reinforcement learning modellen. Maar deze scherpzinnige developer gaat verder dan dat: hij/zij ontwikkelt een volledige back-end & API om de kracht van AI om te zetten in een innovatieve oplossing. #MachineLearning #NeuralNetworks #Randomforrest #Python #DeepLearning #Timeseries #BigData #DataEngineering #AdvancedAI #BackendDevelopment #CloudServices #maths #ReïnforcementLearning
 • AI Professional

  Afstudeerrichting van de opleiding Bachelor Toegepaste Informatica
  Brugge design & technologie dagonderwijs Nederlands
  Wil je uitgroeien tot een IT’er met een meer dan stevige kennis van AI? Dan is de afstudeerrichting AI Professional van de bachelor Toegepaste Informatica je op het lijf geschreven.
 • Arbeid & Tewerkstelling

  Keuzetraject van de opleiding Bachelor Sociaal Werk
  Brugge, Kortrijk mens & welzijn dagonderwijs Nederlands
  Het keuzetraject leidt gidsen op die mensen, groepen of organisaties de weg wijzen in de complexe en dynamische wereld van arbeid en tewerkstelling.
 • Brugge bedrijf & organisatie dagonderwijs, afstandsonderwijs Nederlands
  De opleiding voor doeners. Spring met beide voeten in de bedrijfswereld. Met een stevige praktische basis ga je het werkveld in. Unieke studierichtingen. Studeren in Brugge.
 • Brugge design & technologie dagonderwijs Nederlands
  Je leert de exacte waarden van je bloed meten en interpreteren. Je ontrafelt de mysteries van het DNA met de nieuwste technologieën. Je ontdekt hoe een nicotinepleister helpt bij rookverslaving. Je legt mee de geheimen bloot van ziektebeelden zoals kanker en AIDS en geneesmiddelen Je spoort mee delicten op in de milieu- en voedingssector, op dieren en in de agro-industrie. In de praktijkgerichte bachelor Biomedische Laboratoriumtechnologie experimenteer je volop in het labo.
 • Kortrijk design & technologie dagonderwijs Nederlands
  Als bachelor in de Built Environment kan je aan de slag in bedrijven, bij de overheid, in studie- en architectenbureaus, bij grote bouwbedrijven of bij projectontwikkelaars.
 • Business & Languages

  Afstudeerrichting van de opleiding Bachelor Organisatie en Management
  Brugge bedrijf & organisatie dagonderwijs Nederlands
  In de afstudeerrichting Business and Languages van de bachelor Office Management leer je de verschillende aspecten van het (internationale) bedrijfsleven grondig kennen.