Een internationale stage

In semester 6 van de opleiding Energiemanagement hebben de studenten een stage in een bedrijf of organisatie. Dit kan zowel in het binnenland, maar ook in het buitenland zijn.

Michiel Verhalle is half januari vertrokken naar Zweden voor een semester. Michiel zal er een internationaal semester volgen in de Mälardalen University. Dit semester bestaat uit een combinatie van lessen en ook een groot project samen met andere internationale studenten. Het zullen vast en zeker boeiende en leerrijke weken worden in Zweden!

internationaleStage01.png

Koen Vanacker gaat zijn stage doen in Oeganda. Howest werktt reeds enkele jaren samen met het Ugandese “Mountains of the Moon University”. In het verleden zijn er al studenten en docenten gaan helpen met hun netwerk, het bouwen van een radiostudio, … Koen zal zich nu toespitsen op hun energieverbruik en energievoorzieningen om zo de universiteit te helpen om onafhankelijker te zijn van het lokale onstabiele energienetwerk.

internationaleStage02.png

Interesse in andere internationale opties binnen Howest? Volg Howest International op Facebook: https://www.facebook.com/howestinternational 

internationaleStage03.png