lijflied

Howest gaat op zoek naar haar lijflied

Howest gaat op zoek naar haar lijflied

Een warme organisatie als Howest kan zich niet onbetuigd laten bij initiatieven als De Warmste Week. En dus zet Howest graag de warme actie ‘Zoek het lijflied van Howest’ op. Studenten en lectoren kunnen een lied kiezen dat het best bij het DNA van Howest past. Alle liedjes vormen de playlist voor Radio Quindo on tour op alle Howest-campussen in Brugge en Kortrijk, waar je ook een vrijwillige donatie kan doen voor ons goede doel: Radio Respect.

Wat als Howest een lied was?
Hoe zou dat dan klinken?

Dat is de vraag die Howest zich stelt in de aanloop naar De Warmste Week. Studenten en lectoren duiken in hun favoriete muziekcollectie en kunnen hun lied insturen via www.howest.be/lijflied

Met de playlist die we op die manier verzamelen, gaan Radio Quindo en Stuvo van 12 tot 15 december op tour langs de verschillende Howest-campussen in Brugge en Kortrijk. Via een speciaal rekeningnummer of gewoon ter plekke kan je doneren voor een goed doel.

Dat goede doel is Radio Respect, de sociale werking van Quindo, waarmee maatschappelijk kwetsbare jongeren kunnen werken aan hun sociale vaardigheden door media te maken. Eerder dit jaar kregen de vele vrijwilligers bij Radio Quindo nog het bezoek van Koningin Mathilde.

De opbrengst van deze actie wordt tijdens de Warmste Week overhandigd in De Schorre in Boom.

De actie is pas sinds enkele dagen opgestart en momenteel zijn al een vijftigtal nummers geregistreerd. Voorlopige koploper is Go West van Village People/Pet Shop Boys. Maar ook “Come as you are” van Nirvana, “Rock n Roll highschool” van the Ramones of “Highway to hell” van ACDC komen in het rijtje voor…