Virtuele SID-in beurs

Virtuele SID-in beurs

Virtuele SID-in beurs

Voor ouders en studiekiezers

De Studie-informatiedagen (SID-ins) waren de voorbije jaren dé place to be in de zoektocht naar een passende opleiding in het hoger onderwijs. De editie 2021 wordt anders, maar daarom niet minder interessant. 

Onze fysieke beursstand is vervangen door een virtuele stand in 3D. Met avatars in plaats van Howest-medewerkers van vlees en bloed, chatsessies en videopresentaties in plaats van face-to-facegesprekken en downloadbare brochures in plaats van gedrukte exemplaren.

Dat wordt even wennen, maar ook nu zal je vragen kunnen stellen aan de opleidingen en kennis kunnen maken met onze hogeschool.

In de aanloop naar de individuele bezoeken op woensdag en zaterdag, bezorgen we je graag een aantal praktische details over de SID-ins. Laat je daarvoor wel even je e-mailadres na? 

Blijf op de hoogte

Ontdek onze specifieke SID-in website

Ben je nu al benieuwd naar onze opleidingen, onze begeleiding, onze campussen en onze andere infomomenten? Klik dan door naar de webpagina die we specifiek voor de SID-in hebben opgezet. Om je optimaal voor te bereiden, kan je er ook al brochures downloaden of aanvragen.

SID-in website Brochure aanvragen

Data individuele bezoeken SID-ins 

  • Woensdag 13/01/2021 & 20/01/2021: 14u - 19u
  • Zaterdag 16/01/2021 & 23/01/2021: 10u - 16u