Start-ups Industrieel Productontwerpen in de kijker

Naast een eindwerk brengen de laatstejaarsstudenten van Howest IPO ook een kleine reeks in productie. Ze realiseren deze integrale ontwerpopdracht als jong design studio en in nauwe samenwerking met de industrie. 

We maakten een selectie van enkele leuke ontwerpen voor de zomer van 2019. Zo hoef je je deze vakantie geen zorgen meer te maken over je persoonlijke spullen die je op het strand achterlaat terwijl je gaat zwemmen, weer je muggen op basis van koffiegruis, spelen we meer dan ooit buiten met 'Knot' en maak je in no time 5 liter verfrissend infused water. Het wordt een héérlijke zomer!

3IPO start-up Uthus met Knot

Buiten spelen was nog nooit zo leuk! En kampen bouwen was nog nooit zó makkelijk. Vergeet de ouderwetse sjortechnieken. Met Knot maak je in 1-2-3 het kamp van je dromen. 

3IPO start-up Spice boys met Spice

De Spice boys brengen infused water op de markt in de vorm van ijsblokjes. Verras je met deze heerlijke dorstlesser in smaken Pompel Spice of Snappy Spice! 

3IPO start-up Campact met Baywatch

Ken je het probleem van je spullen op het strand achterlaten terwijl je een duik in het water neemt? Met Baywatch kan je zorgeloos gaan zwemmen. Eenmaal deze zak met pocket gevuld is met zand, is zomaar weggrissen gewoon onmogelijk. 

3IPO start-up NONAM met Flyelse

Flyelse zorgt ervoor dat vliegende insecten uit de buurt blijven. De stijlvolle pot uit keramiek herbergt een kegel op basis van koffiegruis. Steek de kegel aan bij het koordje met een lucifer of aansteker. Eens het koordje is opgebrand zal de kegel beginnen smeulen. Het product is volledig biologisch en zowel voor jou als voor de insecten onschadelijk.