Opleidingsaanbod Howest breidt verder uit

Opleidingsaanbod Howest breidt verder uit

Opleidingsaanbod Howest breidt verder uit

Met 24 bacheloropleidingen, 12 graduaatsopleidingen en 7 nieuwe keuzetrajecten wordt het opleidingsaanbod van Howest in het academiejaar 2021-2022 groter dan ooit. Als hogeschool met een passie voor de toekomst van onze studenten zoeken we dan ook continu hoe we met innovatieve en praktijkgerichte opleidingen en keuzetrajecten kunnen blijven inspelen op de snel veranderende noden. Een overzicht …

Nieuwe keuzetrajecten

Onze studenten begeleiden naar een diploma dat hen voorsprong geeft op de arbeidsmarkt én waarmee ze meteen inzetbaar zijn. Dat is onze ambitie. We focussen daarvoor op de praktijk, maar met tal van keuzetrajecten binnen de opleidingen maken we van onze studenten ook echte specialisten binnen een specifiek vakgebied. 
Vanaf september 2021 komen er niet minder dan 7 nieuwe keuzetrajecten bij:

Nieuwe graduaatsopleidingen

Ook het graduaatsaanbod gaat van 10 naar 12. In september 2021 starten we in Brugge namelijk met Transport en Logistiek en Maatschappelijk Werk.

Nieuwe namen

36 opleidingen en tal van keuzetrajecten en afstudeerrichtingen. Zie je het bos nog door de bomen? En wat als een bestaande opleiding dan nog eens van naam verandert? 

  • Vanaf 2021-2022 wordt de bachelor Multimedia en Communicatietechnologie omgedoopt tot Multimedia en Creatieve Technologie (keuzetrajecten AI Engineer, IoT Infrastructure Engineer, Smart Tech & AI Creator, Web App Developer). 
  • Office Management heet voortaan Organisatie en Management (met aan Howest de afstudeerrichtingen Business & Languages en Health Care Management).

Alle opleidingen van Howest in één oogopslag? Surf naar de homepage op howest.be!