Met je smartphone anywhere anytime studeren!

Met je smartphone anywhere anytime studeren!

Met je smartphone anywhere anytime studeren!

Nooit meer een excuus om een deadline over het hoofd te zien, maar ook de mogelijkheid om live feedback te krijgen van je lectoren of om notities en ervaringen te linken aan je eigen FB- of Instagram account. Dit zijn maar enkele van de mogelijkheden die het nieuwe platform Canvas te bieden heeft. 

Met Canvas creëert Howest een leerplatform dat inspeelt op het online en digitale beleven van de studenten. Push berichtjes, drag and drop, agenda functionaliteiten, gezamenlijk in documenten werken, video en audio functionaliteiten, met Canvas lukt het probleemloos. Studenten en lectoren krijgen een werkruimte waar ze samen aan projecten kunnen werken en waar ook werkveldpartners mee kunnen begeleiden en beoordelen. 

Als sterk groeiende en toonaangevende ICT en digitale hogeschool, wenst Howest tools die  studentgericht zijn en die innovatief en toekomstgericht onderwijs mogelijk maken. De introductie van Canvas, een van de meest performante online leerplatformen, past binnen de strategie van Howest om ook op het nieuwe leren te anticiperen. 

Last but not least, Canvas is een open platform dat het mogelijk maakt om zelf-ontwikkelde innovaties (door studenten of door opleidingen) te connecteren en zo het platform maximaal Howest-proof te maken.