Infodag 29 augustus 2020

Infodag 28 & 29 augustus 2020

Infodag 28 & 29 augustus 2020

Welkom op onze campussen! Je leest het goed, op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus kunnen we eindelijk een fysieke infodag organiseren, mét rondleidingen en face-to-facegesprekken. Uiteraard zullen we daarbij de geldende veiligheidsmaatregelen respecteren. Zo zal je tijdens je bezoek een mondmasker moeten dragen en we passen ook de anderhalvemeterregel toe. Vooraf een afspraak maken, hoeft dan weer niet.

Voor wie? 

  • Twijfel je nog over je studiekeuze? De infodagen worden hét ultieme moment om te praten met lectoren en studenten en in detail kennis te maken met onze 34 bachelor- en graduaatsopleidingen.

    Je kan ook cursusmateriaal inkijken en je krijgt een rondleiding door de aula’s, praktijklokalen en de rest van de campus. Overtuigd? Dan kan je meteen inschrijven.
     
  • Is de kogel door de kerk? Kom je dan inschrijven op de campus. En terwijl je er bent, kan je natuurlijk ook eens rondlopen in je nieuwe biotoop.

Waar? Wanneer?

Alle campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde gaan open tijdens de infodagen. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de opleidingen per campus.

  • Vrijdag 28 augustus van 17u tot 21u
  • Zaterdag 29 augustus van 10u tot 16u

Coronaproof?

Vergeet je mondmasker niet, want tijdens de infodagen respecteren we de geldende veiligheidsmaatregelen. Dat zullen we ook tijdens het komende academiejaar doen. We gaan voluit voor contactrijk onderwijs, met zoveel mogelijk lessen op de campus en goed samengestelde bubbels. Hoe we dit concreet zullen doen, lees je hier.

Inschrijven

Een bezoek aan de infodag is hét moment om je definitief in te schrijven aan Howest. Inschrijven kan op de campus, maar kan ook volledig online gebeuren. Ontdek hier hoe je dat doet, en wat je die dag zeker niet mag vergeten mee te brengen.

Studiekeuze

Kan of durf je niet kiezen? Geen probleem: onze talentcoaches staan tijdens de infodag voor je klaar en zoeken samen met jou de opleiding die het best bij je talenten en interesses past.

Huisvesting

Wil je in Brugge tijdens de infodagen de studentenkamers van Howest bezoeken? Dat kan op afspraak: bekijk de informatie en reserveer een bezoek.

Alle campussen openen tijdens deze infodag de deuren.

Waar vind je ons?