Gezondheidscoach Sandra Bekkari gastspreker op webinar georganiseerd door studenten Howest

Gezondheidscoach Sandra Bekkari gastspreker op webinar georganiseerd door studenten Howest

Gezondheidscoach Sandra Bekkari gastspreker op webinar georganiseerd door studenten Howest

Op vrijdag 7 mei 2021 organiseren de tweedejaarsstudenten Organisatie & Management van Howest een online event met gezondheidscoach Sandra Bekkari. Het webinar is zeer interessant voor al wie eraan denkt om Toegepaste Gezondheidswetenschappen of Organisatie & Management te studeren aan Howest.

Sandra Bekkari: gezondheidscoach, bestsellerauteur én inspiratiebron

De gastspreker van het webinar is niemand minder dan gezondheidscoach Sandra Bekkari. Al meer dan 20 jaar begeleidt zij mensen naar een gezondere en gelukkigere levensstijl. Ze ontwikkelde de ‘Sana-methode’: een eenvoudige methode waarbij stap voor stap nieuwe en gezonde gewoontes worden aangeleerd die diëten overbodig maken. Het resultaat: een gezonder, slanker en energieker leven!

Sandra Bekkari is ook de auteur van de bestsellerreeksen ‘Nooit Meer Diëten’ en ‘Fast Food’. Kortom, een inspiratiebron voor velen. Iedereen die wil, kan het webinar met haar bijwonen op vrijdag 7 mei.

Ideaal voor toekomstige Howest-studenten

Het online event wordt georganiseerd door de tweedejaarsstudenten Organisatie & Management van Howest. In het kader van hun opleiding zetten zij een event van A tot Z op poten, onder de deskundige begeleiding van hun docent Winok Oplinus. Iedereen is van harte welkom om het event bij te wonen en te zien hoe zij dit aanpakken. Het is ideaal voor studenten die zelf overwegen om de bacherlopleiding Organisatie & Management te volgen aan Howest. Zo krijgen zij alvast een voorsmaakje van wat deze boeiende opleiding zoal inhoudt.

Ook voor studenten die ervan dromen om zelf gezondheidscoach te worden is dit webinar een echte aanrader. Ze kunnen al eens proeven van wat ze allemaal leren tijdens de bacheloropleiding Toegepaste Gezondheidswetenschappen aan Howest, en dat met een ‘gevestigde waarde’ als Sandra Bekkari. Een unieke kans!

Praktische informatie over het event

 • Vrijdag 7 mei 2021 om 19u30
 • Programma:
  • Uiteenzetting door Sandra Bekkari over de ‘Sana-methode’ met praktische tips en voorbeelden
  • Q&A sessie waarbij Sandra alle vragen van de deelnemers beantwoordt
 • Deelnameprijs:
  • 10 €
  • 8 € voor studenten en LM Plus-leden
  • Ook toekomstige studenten kunnen inschrijven aan het voordeeltarief voor studenten! Het enige wat ze moeten doen, is op het inschrijvingsformulier de optie ‘student Howest’ aanduiden.
 • Elke deelnemer ontvangt een mooie goodie box vol gezonde en lekkere producten!

Inschrijven voor dit event kan door te mailen naar Chayenne Gezelle via chayenne.gezelle@student.howest.be

Bachelor Toegepaste Gezondheidswetenschappen

Ben jij gebeten door een gezonde levensstijl? Wil je graag een professionele gezondheidscoach worden en mensen helpen, motiveren en coachen naar een betere gezondheid en meer levenskwaliteit? Dan is de bacheloropleiding Toegepaste Gezondheidswetenschappen aan Howest echt iets voor jou! Tijdens deze driejarige praktijkgerichte opleiding leer je alle vaardigheden van ervaren gezondheidsprofessionals en experts.

Meer info over deze opleiding vind je op www.howest.be/tgw en via evelyne.lagrou@howest.be.

Bachelor
Organisatie & Management

Hou je van plannen, organiseren en communiceren? Wil je graag een spilfiguur worden in een bedrijf of in de zorgsector, en allerlei projecten begeleiden? Dan is de bacheloropleiding Organisatie & Management aan Howest echt iets voor jou! Tijdens deze driejarige praktijkgerichte opleiding leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan als Office Manager.Meer info over deze opleiding vind je op www.howest.be/om en via diane.debruyne@howest.be.