Facebook London te gast bij Devine Howest in Budafabriek

Facebook London te gast bij Devine Howest in Budafabriek

Facebook London te gast bij Devine Howest in Budafabriek

Op donderdag 12 juni zakt Facebook London af naar de Budafabriek in Kortrijk voor een event met Howest-studenten Devine. Ze zullen het hebben over Augmented Realitytoepassingen voor Facebook en maken van de gelegenheid gebruik om lokaal talent te spotten.

Stef Smet is een afgestudeerde Deviner die sinds 2015 als product designer bij Facebook werkt, nadat hij een tijdlang zijn eigen studio had. Stef werkt op de AR studio van Facebook, maar is zijn roots bij Devine duidelijk nog niet vergeten.

Via hem kwam de Howest-opleiding Devine in contact met Harriet Phillips, university recruiter bij Facebook Londen. Harriet Phillips is binnen Facebook verantwoordelijk voor het werven van afgestudeerden Product Design voor Facebook Londen en Tel Aviv. Ze hoorde van de ijzersterke reputatie van de opleiding Devine en zakt op 12 juni zelf af naar Kortrijk.

Het event in de Budafabriek wordt met andere woorden een hoogmis voor de 2e jaars studenten van Devine. Ze krijgen niet alleen een presentatie door twee ontwikkelaars van Facebook Londen, maar hebben nadien ook de mogelijkheid in contact te komen en te netwerken met een van de belangrijkste recruiters bij Facebook Europa.

Het mag duidelijk zijn dat naast de opleiding Digital Arts and Entertainment nu ook de Howest-opleiding Devine hoge internationale toppen scheert.

Een 300-tal studenten volgen intussen deze opleiding en vonden al hun weg bij internationale en nationale topbedrijven als Eden Spiekermann, TBWA, StripeFamous, Mortierbrigade, Stink Studios, Teamleader

Meer info

  • Jynse Cremers, opleidingscoördinator Devine
  • Tom Delmotte, woordvoerder Howest, 0471/98.30.36