Studeren

Howest zet opnieuw deuren open voor blokkende studenten

Howest zet opnieuw deuren open voor blokkende studenten

Studenten in Kortrijk

Tijdens de komende examenperiode kunnen studenten in Kortrijk terecht op de campus aan de Graaf Karel de Goedelaan. Van 22 mei tot en met 23 juni staat het Obee ter beschikking van de studenten en dat tijdens werkdagen van 7 tot 21u. Meer bloklocaties in Kortrijk kan je hier terugvinden.

Studenten in Brugge

Studenten in Brugge kunnen elke weekdag terecht in campus Sint-Jorisstraat en campus Rijselstraat tussen 7u30 en 21u. Ook andere locaties in Brugge verwelkomen de blokkende studenten, bekijk ze hier!

De examenperiode betekent voor vele hogeschoolstudenten een lastige periode. Vaak is het voor studenten dan ook niet evident om thuis te studeren terwijl hun huisgenoten met feestelijker activiteiten bezig zijn. In die omstandigheden kan het handig zijn om op de campus te gaan studeren.

Onze campussen zijn voorzien van draadloos netwerk, worden verwarmd en er zijn automaten met warme en koude drank en versnaperingen. Er wordt ook fruit voorzien zodat naarstige studenten voldoende vitaminen tot zich kunnen nemen.

Als open hogeschool stelt Howest zijn campus ook open voor niet- Howeststudenten. We houden eraan de studenten alle succes toe te wensen bij hun voorbereiding op de komende examens.