Online infoavond Howest Academy

Online infoavond Howest Academy

Dinsdag 07/09

Online infoavond Howest Academy

Welkom online van 17u tot 20u

Heb je net je diploma hoger onderwijs op zak en wil je verder studeren? Of werk je al, maar wil je specialiseren of een andere weg inslaan?

Dan stellen we je op 7 september graag Howest Academy voor. Van 17u tot 20u kan je online kennismaken met alle vervolgopleidingen aan Howest. Van verkorte trajecten over specialisaties tot postgraduaten en/of microdegrees.

Voor wie is deze online infoavond? 

Howest Academy richt zich tot iedereen die aan het werk is of een diploma hoger onderwijs op zak heeft, maar nog meer wil, al dan niet in combinatie met werken:

  • Je hebt de smaak van het studeren te pakken en wil een extra diploma halen, eventueel via een verkort traject;
  • Je bent aan het werk, maar je wil specialiseren of je kennis updaten;
  • Je bent aan het werk, maar je overweegt een carrièreswitch;
  • Je wil weten hoe Howest de combinatie van studeren en werken mogelijk maakt.

Wat staat op het programma?

Deze online infoavond is de uitgelezen kans om kennis te maken met het actuele aanbod vervolgopleidingen van Howest Academy. Dat breidt steeds verder uit en omvat zowel verkorte bacheloropleidingen en brugtrajecten als postgraduaten, microdegrees en navormingen.

Tijdens de infoavond stelt elke opleiding zich tussen 17u en 20u voor via een videopresentatie. Na afloop kan je vragen stellen aan de opleidingscoördinator en lectoren.

Het volledige aanbod vind je op www.howest.be/academy. Je kan er ook de vervolgopleidingsbrochure downloaden.

Waar en wanneer?

Dinsdag 7 september 2021 van 17u tot 20u. Online op howest.be/infoavond-academy. Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijke navormingen, met het uur van de presentatie. De dag vóór de online infoavond sturen we je een mail met de link om mee te volgen.

Blijf op de hoogte 

We brengen je graag op de hoogte van zodra je kan inschrijven voor de verschillende infosessies. Geef ons daarvoor je e-mailadres door via de button hieronder. 

Laat je gegevens na