Het Howest Fonds

Howest Social Responsability Program

hwf_header.jpg

Het Howest Fonds steunt projecten en initiatieven in binnen- en buitenland die gericht zijn op samenlevingsopbouw. Door het inzetten op initiatieven rond onderwijs en/of toepassingsgericht wetenschappelijk onderzoek en met een directe link naar Howest stakeholders (studenten, medewerkers, alumni, emeriti en bedrijven en organisaties uit haar industrieel, maatschappelijk en academisch netwerk) die zich onbezoldigd inzetten ter ondersteuning ervan, draagt het Howest Fonds bij tot het corporate social responsability program van Howest.

Het Howest Fonds is door Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen, opgericht in de schoot van het Streekfonds West-Vlaanderen (beheerd door de Koning Boudewijnstichting). Het biedt aan partners of derden een financieel-juridisch kader om mee te investeren in projecten en initiatieven die voor Howest en de aanvragers maatschappelijk relevant zijn. In het Howest Fonds culmineert het sociaal maatschappelijk ondernemen dat is ingebakken in de genen van Howest.

Wilt u het Howest Fonds steunen?

howest illustraties_uniek cropped.png

Dat kan, door een schenking op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 / BPOTBEB1 met vermelding van de gestructureerde mededeling 192/0830/00013. Vanaf 40 Euro krijgt u een fiscaal attest. 

Wilt u een specifiek initiatief voorstellen aan het Howest Fonds?

hwf_logos.jpg

Contacteer ons!

Marksesteenweg 58 - 8500 Kortrijk - Belgium
T: +32 56 24 12 90