Proefstuderen

Proefstuderen

Proefstuderen

Maak kennis met Howest tijdens de krokusvakantie

De proefstudeerweek in de krokusvakantie laat je proeven van het hoger onderwijs in de opleidingen die je interesseren. Zo krijg je een voorproefje van de manier en het tempo van lesgeven aan Howest.

Wat staat op het programma?

Tijdens de proefstudeerweek volg je echte lessen mee met onze huidige studenten. Je kan daarbij kiezen voor één opleiding of naar hartenlust switchen tussen verschillende opleidingen. Op de inschrijvingspagina vind je het programma van elke opleiding.

Voor wie is proefstuderen? 

De proefstudeerweek richt zich tot alle studiekiezers uit het laatste jaar secundair onderwijs. Twijfel je nog, heb je nog geen flauw idee of heb je je studiekeuze al gemaakt? In al deze gevallen ben je welkom!

Waar en wanneer?

De proefstudeerweek gaat van maandag 28 februari tot vrijdag 4 maart 2022 door op onze campussen in Kortrijk, Brugge en Oudenaarde. Zo beleef je de les vanop de eerste rij. Een aantal, minder praktijkgerichte lessen organiseren we online. Bij je inschrijving kan je zien waar de verschillende lessen doorgaan.

Inschrijven

Voor de lessen op de campus zijn de plaatsen beperkt. Niet te lang wachten met inschrijven is dus de boodschap. Voor de onlinelessen zijn er geen maximumaantallen.

Meer info en inschrijven