Infodag vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei 2021

Infodag vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei 2021

Infodag vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei 2021

Welkom van 17u tot 20u30 en van 10u tot 16u

Na de paasvakantie gaat het in rechte lijn naar het einde van het schooljaar. Trek je eind juni de deur van het middelbaar achter je dicht? Dan wacht je binnenkort je studiekeuze voor het hoger onderwijs. Spannend!

Op vrijdag 7 mei (van 17u tot 20u30) en op zaterdag 8 mei 2021 (van 10 tot 16u) organiseert Howest voor het eerst sinds lang fysieke infodagen op de campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde.

Om de infodagen op een veilige manier te kunnen laten verlopen, is vooraf inschrijven verplicht. Hou er wel rekening mee dat we de bubbels dienen te beperken tot 3 personen. Je tijdslot reserveren voor je bezoek aan de campus kan via howest.be/infodagen. Voor de online infosessies is inschrijven niet nodig.

Registreer je bezoek

Aanvullend voorziet elke opleiding op vrijdag 7 mei een online infosessie, met mogelijkheid tot vragen stellen via de chat. Vanaf 17u30 op de specifieke pagina van elke opleiding.

Opleidingsoverzicht


Wat staat op het programma van de infodag?

De infodagen van Howest zijn hét moment bij uitstek om kennis te maken met alles wat Howest te bieden heeft. Van de 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak.

Tijdens een rondleiding tonen we je dan bovendien de leslokalen, aula’s, labo’s, ateliers, bibliotheken,  restaurants en andere faciliteiten.


Welke opleidingen kan je volgen aan Howest? 

In Brugge, Kortrijk en Oudenaarde biedt Howest 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen aan, waarvan er 7 uniek zijn in Vlaanderen.

Wacht je liever niet tot de infodag om je in ons opleidingsaanbod te verdiepen? Vanuit het overzicht op de homepage van onze website kan je doorklikken naar de specifieke pagina van elke opleiding.

Daarnaast kan je de brochures van alle opleidingen die je interesseren via onderstaande button aanvragen. Op elke opleidingspagina op onze website kan je bovendien de digitale versie downloaden.

Brochure aanvragen