Infodag vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei 2021

Infodag vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei 2021

Infodag vrijdag 7 mei en zaterdag 8 mei 2021

Welkom van 17u tot 20u30 en van 10u tot 16u

Na de paasvakantie gaat het in rechte lijn naar het einde van het schooljaar. Trek je eind juni de deur van het middelbaar achter je dicht? Dan wacht je binnenkort je studiekeuze voor het hoger onderwijs. Spannend!

Op vrijdag 7 mei (van 17u tot 20u30) en op zaterdag 8 mei 2021 (van 10 tot 16u) organiseert Howest voor het eerst sinds lang fysieke infodagen op de campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde (tenzij corona daar nog maar eens een stokje voor steekt).

Daarnaast voorziet elke opleiding op vrijdagavond om 18u en 18u45 twee online infosessies, met mogelijkheid tot vragen stellen via de chat.

Op de hoogte blijven over deze infodagen en de praktische afspraken? Laat dan zeker hieronder je gegevens na! Effectief inschrijven kan vanaf 19 april.


Wat staat op het programma van de infodag?

De infodagen van Howest zijn hét moment bij uitstek om kennis te maken met alles wat Howest te bieden heeft. Van de 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak.

We hopen dat deze infodag op de campus kan doorgaan. Zo kan je face to face praten met lectoren en studenten.

Tijdens een rondleiding tonen we je dan bovendien de leslokalen, aula’s, labo’s, ateliers, bibliotheken,  restaurants en andere faciliteiten.

Zijn bezoeken aan de campussen begin mei nog niet mogelijk door de geldende coronamaatregelen? Dan voorzien we een online infodag als waardig alternatief.


Welke opleidingen kan je volgen aan Howest? 

In Brugge, Kortrijk en Oudenaarde biedt Howest 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen aan, waarvan er 7 uniek zijn in Vlaanderen.

Wacht je liever niet tot de infodag om je in ons opleidingsaanbod te verdiepen? Vanuit het overzicht op de homepage van onze website kan je doorklikken naar de specifieke pagina van elke opleiding.

Daarnaast kan je de brochures van alle opleidingen die je interesseren via onderstaande button aanvragen. Op elke opleidingspagina op onze website kan je bovendien de digitale versie downloaden.

Brochure aanvragen


Registreer je hier

Ik heb interesse in

Deze gegevens worden enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van de opleidingsaanbod van Howest.