Business Management 2030

Duurzaam ondernemen toegelicht via praktijkvoorbeelden

Studenten Howest organiseren met “Business Management 2030” mvo-klassen voor de leerlingen van de derde graad secundair onderwijs. Via praktijkvoorbeelden illustreren ze wat duurzaam ondernemen echt inhoudt, samen met een les over maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Op 10 en 11 mei 2021 van 13.00u tot 15.30u delen zij hun inzichten met uw leerlingen, corona-proof op Campus Brugge Station – BST5.

Met “Business Management 2030” organiseren de  studenten Bedrijfsmanagement (Accountancy - Fiscaliteit, Financiën -Verzekeringen, Logistiek Management, Toegepaste Bedrijfseconomie, Human Resources, Marketing en International Business Management) van HOWEST een interactieve namiddag voor leerlingen van de derde graad secundair onderwijs. Uw leerlingen krijgen een boeiende kijk op concrete voorbeelden van maatschappelijk verantwoord ondernemen bij bedrijven met een geslaagde mvo-aanpak. Bovendien krijgen ze haarfijn uitgelegd wat deeleconomie  inhoudt. Delen is het nieuwe hebben, ook bij bedrijven die infrastructuur en materiaal met elkaar delen.

 “Business Management 2030” zal het moment bij uitstek zijn, om uw leerlingen op een leuke manier warm te maken voor een duurzame toekomst. Zet samen met ons de eerste stap in de richting van een betere toekomst en laat je leerlingen kennis maken met  praktische cases in duurzaamheid en laat hen de lessen volgen, die vol dynamiek gegeven worden door onze Belgische en internationale hogeschoolstudenten. Schrijf je hier in voor deze mvo-klassen. 

In een bubbel van één zelfde groot lokaal demonstreren onze studenten, interactief met uw leerlingen, hoe organisaties zeer duurzaam en futureproof kunnen zijn. Volgende organisaties werken mee om van deze mvo-klassen een succes te maken:

Meer info vindt u op www.howest.be/mvo

We verwelkomen u graag op 10 of 11 mei. U kan zelf kiezen welke van deze twee data u langs komt met uw leerlingen. Voor grote klasgroepen, staat Howest in voor het vervoer per bus vanuit uw school naar onze campus.  Vergeet je zeker niet in te schrijven voor dit event.