Infoavond ‘Zij-instromen als leerkracht in het onderwijs’

Online infoavond ‘Zij-instromen als leerkracht in het onderwijs’

Maandag 12/12

Online infoavond ‘Zij-instromen als leerkracht in het onderwijs’

Overweeg je om te beginnen lesgeven? Wil jij je praktijkervaring, kennis, expertise en passie voor je vak doorgeven aan jongeren? 

Dan ben je bij de lerarenopleidingen van Howest aan het juiste adres! Met verschillende trajecten op maat maken wij de overstap naar het onderwijs perfect haalbaar in combinatie met werk en/of gezin.

Tijdens de infoavond van maandag 12 december stellen we alle trajecten voor die je voorbereiden op een carrière in het onderwijs. Tijdens het panelgesprek leggen uiteenlopende profielen uit het werkveld (directie en leerkrachten) uit wat je staat te wachten. Ook alumni, huidige studenten en lectoren van de lerarenopleidingen delen hun ervaringen.

Aan mogelijkheden om over te stappen naar het onderwijs geen gebrek bij Howest. Tijdens deze infoavond zetten we je graag op weg naar het traject dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Wist je trouwens dat je zowel in september als in februari kan instappen?

Voor wie?

Praktisch

  • Maandag 12 december 2022 van 19u00 tot 20u30, met aansluitend mogelijkheid tot vragen stellen aan trajectbegeleiders 
  • De infoavond zal online plaatsvinden. Na registratie krijg je een deelnamelink.
  • Vooraf inschrijven kan via onderstaand formulier

Meer info? 

Ben je nu al benieuwd naar de mogelijkheden om over te stappen naar het onderwijs? Bezoek dan de specifieke pagina’s van de Verkorte Educatieve Bachelor in het Secundair Onderwijs, het Educatief Graduaat Secundair Onderwijs, het Verkort traject Lager Onderwijs of van de Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs @home.

Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met opleidingsmanager wouter.van.hoorne@howest.be
 

Inschrijven

Inschrijven voor de infoavond kan via onderstaand formulier.

Interesse in
vorige volgende