Welkom op launch event van XR Academy

XR Academy

Donderdag 15/09

XR Academy

Welkom op launch event van XR Academy  

Wat zijn virtual reality (VR), augmented reality (AR), de metaverse en wat kunnen ze voor jouw organisatie of bedrijf betekenen? Je leert er alles over tijdens XR Academy, een samenwerking tussen Howest en XR-Valley.   

XR Academy bestaat uit 5 inspirerende seminaries over XR-technologieën, toegepast in diverse sectoren. We richten ons op ondernemers, leidinggevenden, professionals die geïnteresseerd zijn in het potentieel van XR-technologie. 

Elk seminarie bestaat uit een tweetal keynotes van experten uit de XR-wereld, testimonials van bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen die al XR-technologie toepassen en use-cases van (potentiële) XR- applicaties. Na de sessies volgt telkens een walking dinner met een matchmaking event, hét ideale moment om in contact te komen met zowel XR-geïnteresseerden als XR-aanbieders.

We gaan van start met het launch event XR Technology as the Interface of the Metaverse in The Penta in Kortrijk, waar XR- technologie en het potentieel voor verschillende sectoren wordt toegelicht. Tegelijk maak je kennis met de XR-community. 

Sprekers op launch event op 15/09/2022 (inleiding op seminaries) 

  • Guy Vanwijmeersch (Barco) 
  • Pieter Van Leugenhagen (Yondr) 
  • Arne Ottoy (forsVC) 
  • Nick Thienpondt (Delaware) 
  • Isabelle de Peuter-Rutten (XR4Europe) 
  • Cederik Haverbeke (XR Valley) 

De daaropvolgende seminaries behandelen specifieke thema’s:

Het is sterk aanbevolen om het launch event te volgen alvorens te kiezen voor de thematische symposia. Elk symposium kan individueel worden gevolgd, afhankelijk van de interesses, behoeftes en persoonlijke agenda. Voor het bijwonen van de events is geen specifieke voorkennis vereist.  

Inschrijven

Jouw gegevens

Facturatiegegevens

Seminarie(s)

Ik wens me in te schrijven voor
vorige volgende