Infodag vrijdag 10 september 2021

Infodag vrijdag 10 september 2021

Vrijdag 10/09

Infodag vrijdag 10 september 2021

Welkom van 17u tot 20u in Brugge, Kortrijk, Oudenaarde

De start van het academiejaar van 2021-2022 komt nu wel heel dichtbij. En dus ook de deadline om je studiekeuze te maken. Of misschien waren je herexamens niet wat je ervan had verwacht?

Op de Howest-infodag van vrijdag 10 september 2021 helpen we je heel graag bij het nemen van je beslissing. Zowel voor wie start in het hoger onderwijs als wie wil overstappen naar een andere opleiding.


Wat staat op het programma van de infodag?

De infodagen van Howest zijn hét moment bij uitstek om kennis te maken met alles wat Howest te bieden heeft. Van de 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak. Je krijgt er de kans om face to face te praten met lectoren, terwijl studenten je uitleggen wat Howest zo bijzonder maakt.

Tijdens een rondleiding tonen we je bovendien de leslokalen, aula's, labo's, ateliers, bibliotheken, restaurants en andere faciliteiten.

Tijdens deze infodag kan je:

  • De campus vrij bezoeken tussen 17u en 20u en/of een rondleiding krijgen langs de leslokalen, aula’s, labo’s, ateliers, bibliotheken, restaurants, …
  • Face to face vragen stellen aan lectoren en studenten
  • Kennismaken met de 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen van Howest
  • Cursusmateriaal inkijken
  • Inschrijven aan het studentensecretariaat

Inschrijven aan Howest

Terwijl je op de campus bent, kan je tijdens de infodag van 10 september meteen ook je definitieve inschrijving regelen. Ontdek hoe dit verloopt en wat je zeker moet bijhebben.

Heb je geen tijd meer op de infodag of beslis je in de dagen erna? Dan kan je perfect online inschrijven.


Welke opleidingen kan je waar volgen aan Howest? 

Howest biedt 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen aan, waarvan er 10 uniek zijn in Vlaanderen. De locatie van elke opleiding (Brugge, Kortrijk of Oudenaarde) vind je hier.

Wacht je liever niet tot de infodag om je in ons opleidingsaanbod te verdiepen? Vanuit het overzicht op de homepage van onze website kan je doorklikken naar de specifieke pagina van elke opleiding.

Daarnaast kan je de brochures van alle opleidingen die je interesseren via onderstaande button aanvragen. Op elke opleidingspagina op onze website kan je bovendien de digitale versie downloaden.

Brochure aanvragen


Hulp bij je studiekeuze

Kan (of durf) je echt niet kiezen? Dan staan onze talentcoaches voor je klaar. Ze gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die het beste bij je talenten en interesses past. En misschien bevestigen ze wel wat je al lang wist. Maak wel eerst een afspraak met Dascha Debruyne (Brugge) of Frank Dejonghe (Kortrijk).