Infodag zaterdag 28 augustus 2021

Infodag zaterdag 28 augustus 2021

Zaterdag 28/08

Infodag zaterdag 28 augustus 2021

Welkom van 10u tot 13u in Brugge, Kortrijk, Oudenaarde

Heb je je studiekeuze gemaakt? Of bracht ook de zomervakantie geen raad? In beide gevallen is een bezoekje aan de Howest-infodag op 28 augustus 2021 een uitstekende keuze. En wel om volgende redenen:

  • De kogel is door de kerk 
    Op al onze campussen kan je je inschrijving afronden tussen 10 en 13 uur. Check hier wel nog eens wat je allemaal moet meebrengen.
     
  • Je twijfelt nog
    Op 28 augustus 2021 zwaaien we een voorlaatste keer onze deuren open. Het ideale moment dus om onze campussen te ontdekken en face to face te praten met lectoren en studenten. Met wat meeval stap je tegen de middag buiten met je inschrijvingsbewijs onder de arm.

Wat staat op het programma van de infodag?

De infodagen van Howest zijn hét moment bij uitstek om kennis te maken met alles wat Howest te bieden heeft.  Van de 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak. Je krijgt er de kans om face to face te praten met lectoren, terwijl studenten je uitleggen wat Howest zo bijzonder maakt.

Tijdens een rondleiding tonen we je bovendien de leslokalen, aula’s, labo’s, ateliers, bibliotheken,  restaurants en andere faciliteiten.


Inschrijven

De voorlaatste infodag is hét moment om je definitief in te schrijven aan Howest. Dat kan enkel op de campus. Ontdek hoe dit verloopt en wat je zeker moet bijhebben.


Hulp bij je studiekeuze

Kan (of durf) je echt niet kiezen? Dan staan onze talentcoaches voor je klaar. Ze gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die het beste bij je talenten en interesses past. En misschien bevestigen ze wel wat je al lang wist. Maak wel eerst een afspraak met Dascha Debruyne (Brugge) of Frank Dejonghe (Kortrijk).


Welke opleidingen kan je volgen aan Howest? 

In Brugge, Kortrijk en Oudenaarde biedt Howest 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen aan, waarvan er 10 uniek zijn in Vlaanderen.

Wacht je liever niet tot de infodag om je in ons opleidingsaanbod te verdiepen? Vanuit het overzicht op de homepage van onze website kan je doorklikken naar de specifieke pagina van elke opleiding.

Daarnaast kan je de brochures van alle opleidingen die je interesseren via onderstaande button aanvragen. Op elke opleidingspagina op onze website kan je bovendien de digitale versie downloaden.

Brochure aanvragen