Infodag zaterdag 26 juni 2021

Infodag zaterdag 26 juni 2021

Zaterdag 26/06

Infodag zaterdag 26 juni 2021

Welkom van 10u tot 16u in Brugge, Kortrijk, Oudenaarde

Ziezo, je hebt de deur van je middelbare school achter je dichtgetrokken. Voor je de vakantie induikt, nog een laatste opdracht: je studiekeuze voor volgend jaar. Op de infodag van zaterdag 26 juni 2021 zetten we je op weg. 

Voorlopig gaan we ervan uit dat de infodagen in 2021 wel weer fysiek op de campus kunnen doorgaan. Eventuele wijzigingen en verdere informatie over de Howest-infodagen bezorgen we je graag per mail. 

Op de hoogte blijven over de infodagen? Laat dan je gegevens na.

Blijf op de hoogte


Wat staat op het programma van de infodag?

De infodagen van Howest zijn hét moment bij uitstek om kennis te maken met alles wat Howest te bieden heeft. Van de 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak. Je krijgt er de kans om face to face te praten met lectoren, terwijl studenten je uitleggen wat Howest zo bijzonder maakt.

Tijdens een rondleiding tonen we je bovendien de leslokalen, aula’s, labo’s, ateliers, bibliotheken,  restaurants en andere faciliteiten.

Kan je er niet bijzijn op 26 juni? Kom dan naar een van de andere infodagen op 28 augustus of 10 september. Lukt ook dat niet? Van zodra het weer mag en kan, brengen we je op de hoogte wanneer je de campus op afspraak kan bezoeken.

Laat je gegevens na


Hulp bij je studiekeuze

Kan je nog geen definitieve keuze maken? Onze talentcoaches gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die het beste past bij jouw talenten en interesses. Maak een afspraak met Dascha Debruyne (Brugge) of Frank Dejonghe (Kortrijk).


Inschrijven

Is de kogel door de kerk? Op de infodag van 26 juni 2021 starten de definitieve inschrijvingen. Dat kan enkel op de campus. Zorg dan wel dat je alles bijhebt om je inschrijving af te ronden. Inschrijven kan in de zomervakantie ook van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u30 (behalve op 11 juli en van 17 juli tot 15 augustus).


Welke opleidingen kan je volgen aan Howest? 

In Brugge, Kortrijk en Oudenaarde biedt Howest 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen aan, waarvan er 10 uniek zijn in Vlaanderen.

Wacht je liever niet tot de infodag om je in ons opleidingsaanbod te verdiepen? Vanuit het overzicht op de homepage van onze website kan je doorklikken naar de specifieke pagina van elke opleiding.

Daarnaast kan je de brochures van alle opleidingen die je interesseren via onderstaande button aanvragen. Op elke opleidingspagina op onze website kan je bovendien de digitale versie downloaden.

Brochure aanvragen