Infodag zaterdag 8 mei 2021

Infodag zaterdag 8 mei 2021

Zaterdag 08/05

Infodag zaterdag 8 mei 2021

Welkom van 10u tot 16u in Brugge, Kortrijk, Oudenaarde

Nu de paasvakantie achter de rug is, heb je de laatste rechte lijn ingezet naar het einde van het schooljaar. Dat betekent ook dat het academiejaar 2021-2022 met rasse schreden nadert. Tijd voor je studiekeuze dus!

Twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Of ben je er nog niet uit in welke stad en aan welke hogeschool je wil gaan studeren? Kom dan naar de infodag van zaterdag 8 mei 2021 in Brugge, Kortrijk of Oudenaarde.

Voorlopig gaan we ervan uit dat de infodagen in 2021 wel weer fysiek op de campus kunnen doorgaan. Eventuele wijzigingen en verdere informatie over de Howest-infodagen bezorgen we je graag per mail. 

Op de hoogte blijven over de infodagen? Laat dan je gegevens na.

Blijf op de hoogte


Wat staat op het programma van de infodag?

De infodagen van Howest zijn hét moment bij uitstek om kennis te maken met alles wat Howest te bieden heeft. Van de 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak. Je krijgt er de kans om face to face te praten met lectoren, terwijl studenten je uitleggen wat Howest zo bijzonder maakt.

Tijdens een rondleiding tonen we je bovendien de leslokalen, aula’s, labo’s, ateliers, bibliotheken,  restaurants en andere faciliteiten.

Kan je er niet bijzijn op 8 mei? Kom dan naar een van de andere infodagen op 26 juni, 28 augustus of 10 september. Lukt ook dat niet? Van zodra het weer mag en kan, brengen we je op de hoogte wanneer je de campus op afspraak kan bezoeken.

Laat je gegevens na


Hulp bij je studiekeuze

Wil je graag extra ondersteuning bij je studiekeuze? Op www.howest.be/studiekeuze vind je een overzicht van alle mogelijkheden.


Voorinschrijving

Op de infodag van 6 maart 2021 geven we het startschot voor de voorinschrijvingen. Deze registratie zorgt ervoor dat je definitieve inschrijving (vanaf 26 juni) vlot verloopt.

Online registratie (voorinschrijving)


Welke opleidingen kan je volgen aan Howest? 

In Brugge, Kortrijk en Oudenaarde biedt Howest 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen aan, waarvan er 10 uniek zijn in Vlaanderen.

Wacht je liever niet tot de infodag om je in ons opleidingsaanbod te verdiepen? Vanuit het overzicht op de homepage van onze website kan je doorklikken naar de specifieke pagina van elke opleiding.

Daarnaast kan je de brochures van alle opleidingen die je interesseren via onderstaande button aanvragen. Op elke opleidingspagina op onze website kan je bovendien de digitale versie downloaden.

Brochure aanvragen