Openlesdag op 28 april

Openlesdag op 28 april

Woensdag 28/04

Openlesdag op 28 april

Howest richt op woensdagmiddag 28 april voor het eerst een openlesdag in. Met dit nieuwe initiatief wil Howest studiekiezers ook in deze moeilijke tijden optimaal ondersteunen bij hun studiekeuze.

Tijdens de openlesdag op woensdagmiddag 28 april zullen laatstejaars uit het middelbaar een les kunnen komen volgen op een van de campussen van Howest. Op die manier maken ze kennis met het tempo en de manier van lesgeven. Elk van de 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen van Howest voorziet minstens één ‘open les’.

De openlesdag wordt opgezet naar het voorbeeld van het proefstuderen in de krokusvakantie. Weliswaar met twee grote verschillen. Zo worden deze lessen specifiek opgezet voor laatstejaarsstudenten, terwijl die tijdens de proefstudeerweek aansluiten bij de gewone lessen. Bovendien gaat de openlesdag maximaal op campus door, waar de proefstudeerweek dit jaar – met uitzondering van enkele praktijklessen – hoofdzakelijk online doorging. Uiteraard nemen we tijdens de openlesdag de op dat moment geldende veiligheidsmaatregelen in acht. De voorbije maanden hebben we op dat vlak heel wat ervaring opgedaan.

Inschrijven voor de openlesdag kan vanaf 14 april op howest.be/openlesdag. Op dezelfde plek worden ook de uren en de locatie van de lessen gepubliceerd.

Info & inschrijven (vanaf 14 april)