Infodag zaterdag 6 maart 2021

Online infodag zaterdag 6 maart 2021

Zaterdag 06/03

Online infodag zaterdag 6 maart 2021

Welkom van 10u tot 16u

Dacht je ook al na over wat je volgend jaar wil gaan studeren in het hoger onderwijs, maar ben je er nog niet uit? De online infodag van zaterdag 6 maart wordt in dat opzicht een interessante afspraak.

Misschien maakte je tijdens de SID-ins al een eerste keer kennis met Howest, maar heb je ondertussen al bijkomende vragen? Tijdens de online infodag krijg je tussen 10u en 16u de kans om deze rechtstreeks te stellen aan lectoren, studenten en alumni


Wat staat op het programma van de infodag?

De infodagen van Howest zijn hét moment bij uitstek om onze campussen te ontdekken en kennis te maken met onze 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen. In normale omstandigheden gaan deze infodagen door op onze campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde, maar de editie van 6 maart gaat noodgedwongen online door.

Het neemt niet weg dat we ook online klaarstaan om je alle info te geven die je kan helpen bij het maken van je studiekeuze. Elke opleiding stelt zich tussen 10u en 16u via videopresentaties voor en je kan chatten met lectoren en opleidingscoördinatoren. Ook huidige studenten en alumni leggen je uit wat Howest zo bijzonder maakt.


Welke opleidingen kan je volgen aan Howest? 

In Brugge, Kortrijk en Oudenaarde biedt Howest 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen aan, waarvan er 10 uniek zijn in Vlaanderen.

Wacht je liever niet tot de infodag om je in ons opleidingsaanbod te verdiepen? Vanuit het overzicht op de homepage van onze website kan je doorklikken naar de specifieke pagina van elke opleiding.

Daarnaast kan je de brochures van alle opleidingen die je interesseren via onderstaande button aanvragen. Op elke opleidingspagina op onze website kan je bovendien de digitale versie downloaden.

Brochure aanvragen


Komen er nog infodagen op de campus?

Naast de online infodag van 6 maart hebben we ook nog infodagen gepland op 8 mei, 26 juni, 28 augustus en 10 september. Die hopen we wel veilig op de campussen te kunnen laten doorgaan. Met face-to-facegesprekken en echte rondleidingen dus.

Blijf je graag op de hoogte over de infodagen? Laat dan je gegevens na.

Blijf op de hoogte


Bezoek de campussen op afspraak

We hopen later dit jaar weer campusbezoeken te kunnen organiseren. Van zodra dat weer veilig kan en mag, brengen we je op de hoogte.

Laat je gegevens na


Voorinschrijving

Op de infodag van 6 maart 2021 geven we het startschot voor de voorinschrijvingen. Deze registratie zorgt ervoor dat je definitieve inschrijving (vanaf 26 juni) vlot verloopt.

Online registratie (voorinschrijving)


Hulp bij je studiekeuze

Wil je graag extra ondersteuning bij je studiekeuze? Op www.howest.be/studiekeuze vind je een overzicht van alle mogelijkheden.