Stagemarkt voor ICT profielen

Stagemarkt voor ICT profielen

Woensdag 16/09

Stagemarkt voor ICT profielen

Op woensdag 16 september 2020 organiseren de Howest bachelor IT-opleidingen Multimedia en Communicatietechnologie, Toegepaste Informatica en de graduaatsopleidingen Multimedia- & Informatietechnologie, NetwerkbeheerProgrammeren en IoT de zesde editie van de STAGEMARKT.

Tijdens de stagemarkt krijgt u als stagebedrijf de kans om één of meerdere stageprojecten en/of onderzoeksvragen aan potentiële studenten voor te stellen. Het persoonlijk contact verhoogt aanzienlijk uw kans om een geschikte student te vinden voor uw project en verlaagt de drempel voor de student om naar het stagebedrijf toe te stappen.  

De stagemarkt vindt terug plaats in TRAX Roeselare, Beversesteenweg 67 8800 Roeselare. 

Online inschrijven

Programma

10u30 Onthaal
11u00 Keynotes:
  • TBC
12u00 Howest Café en lunch
13u00 Speeddate 1
14u15 Koffiebreak
14u30 Speeddate 2
16u00 Netwerkmoment

Praktisch

De stagemarkt verloopt volgens het principe van “speeddating”.

De matching gebeurt vooraf op basis van stagevoorkeuren van de studenten. Deelnemende bedrijven doen korte kennismakingsgesprekjes met potentiële stagiair(e)s. Door duidelijk te weten wie u bent, welke activiteiten er zijn en hoe er gewerkt wordt, willen we zorgen voor een goede match. U kan dan hopelijk met de nodige afspraken voor een opvolggesprek naar huis gaan.

Uw aanwezigheid is, naast de aanwezigheid van studenten, dan ook ten zeerste gewenst. 

Houd er rekening mee dat de ruime accommodatie toch zijn grenzen heeft. Het aantal plaatsen is beperkt tot 120 bedrijven. Inschrijven kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn en tot uiterlijk zaterdag 1 juni.

De bijdrage bedraagt €121 (incl. BTW).

Online inschrijven