Infodag 27 juni 2020 van 10u tot 16u

Infodag 27 juni 2020

Zaterdag 27/06

Infodag 27 juni 2020

Aan je middelbaar is bijna een einde gekomen, terwijl de grote vakantie nog moet beginnen. Een mooi vooruitzicht, maar ook een uitdaging van formaat. Want nu moet je je studiekeuze voor volgend jaar maken. Om je op weg te helpen, nodigen we jou graag uit op onze infodag op 27 juni 2020.

Kan je de knoop niet doorhakken? Of is de veelheid aan opleidingen en hogescholen voor jou één onontwarbare knoop? Kom dan naar de Howest-infodag in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde.  

Tijdens de infodag ontdek je alles wat Howest te bieden heeft: een uniek opleidingsaanbod, persoonlijke sfeer, prima lectoren, goed uitgeruste aula’s en praktijklokalen, smaakvolle studentenrestaurants … Bovendien kan je er uit de mond van onze huidige studenten horen waarom ze zo graag aan Howest studeren.
 

Inschrijven

Is de studiekeuze gemaakt? Dan kan je je meteen inschrijven op het studentensecretariaat. Zorg wel dat je alles bijhebt om je inschrijving af te ronden. Inschrijven kan verder nog tijdens de zomervakantie, van maandag tot vrijdag (8u30 – 12u en 13u – 16u30), behalve op 11 juli en van 18 juli tot 15 augustus. Opgelet: inschrijven is alleen mogelijk op de campus.

Meer informatie

Studiekeuze

Kan of durf je niet kiezen? Geen probleem: onze talentcoaches staan tijdens de infodag voor je klaar en zoeken samen met jou de opleiding die het best bij je talenten en interesses past. Maak je wel eerst een afspraak? Dascha Debruyne is coach in Brugge, Frank Dejonghe in Kortrijk.

Alle campussen openen tijdens deze infodag de deuren.

Waar vind je ons?