Infodag 9 mei 2020 van 10u tot 16u

Infodag 9 mei 2020

Zaterdag 09/05

Infodag 9 mei 2020

De paasvakantie is al even achter de rug, de laatste rechte lijn naar het einde van het schooljaar ingezet. Dat betekent ook dat academiejaar 2020-2021 met rasse schreden nadert en dat het dus tijd wordt voor je studiekeuze!

Zit je in het laatste jaar middelbaar en twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Of ben je er nog niet uit waar je wil gaan studeren? Op de Howest-infodag van … in Brugge, Oudenaarde en Kortrijk vind je misschien het antwoord op die vragen.

Werk je al, maar heb je zin om je te specialiseren of een andere weg in te slaan? Op de infodag geven we je graag een overzicht van onze vele voortgezette opleidingen.

Tijdens de infodag maak je kennis met alles wat Howest te bieden heeft: van de 24 bacheloropleidingen, 10 graduaatsopleidingen en tientallen vervolgopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak. Tijdens een rondleiding ontdek je bovendien de leslokalen, aula’s, labo’s, restaurants en andere faciliteiten.

Keuze gemaakt?

Regel dan meteen je voorinschrijving. Zo verloopt je definitieve inschrijving vanaf zaterdag 27 juni een stuk vlotter.

Inschrijven

De voorinschrijvingen aan Howest zijn gestart op 14 maart 2020. Voorinschrijven kan online, maar even goed op de campus. Definitief inschrijven kan vanaf 27 juni 2020 (en alleen op de Howest Campus Kortrijk weide – Gebouw B en Howest Brugge Station – BST 5).

Meer informatie

Alle campussen openen tijdens deze infodag de deuren.

Waar vind je ons?