Insta-Question Day

Insta-Question Day

Donderdag 16/04

Insta-Question Day

Stel al je vragen via Instagram

De juiste studiekeuze maken is niet altijd eenvoudig, en wellicht is dat in deze coronatijden nog net iets meer het geval. Aan Howest kunnen we momenteel geen rondleidingen geven op onze campussen, maar ook nu doen we er alles aan om je op weg te helpen.

Het overzicht van onze opleidingen (34 in totaal!) had je misschien al ontdekt op de website, maar op donderdag 16 april stellen we ze graag kort voor tijdens de allereerste Insta-Question Day. Tussen 10u en 16u kan je de experts van onze opleidingen via Instagram al je vragen stellen.

Is je keuze voor een opleiding gemaakt, maar heb je er nog een vraag over? Of twijfel je nog tussen verschillende opties? Afspraak op 16 april op de Instagram-pagina van Howest (@howestbe). Wij staan alvast op scherp om je vragen te beantwoorden. 

Volg Howest op Instagram

Online infodag op zaterdag 9 mei

Op zaterdag 9 mei openen we online de deuren. Omwille van de huidige maatregelen kunnen wij onze campussen niet openen, maar met de online infodag op dezelfde datum hebben we echter een waardige vervanger klaarstaan. Op zaterdag 9 mei laten we je graag online kennismaken met het opleidingsaanbod en onderwijsaanpak, krijg je de mogelijkheid om te chatten met docenten en studenten.