Infodag 31 augustus 2019

Infodag 31 augustus 2019

Zaterdag 31/08

Infodag 31 augustus 2019

Heb je je studiekeuze gemaakt? Of bracht de zomervakantie geen raad? In beide gevallen is een bezoekje aan de Howest-infodag op 31 augustus 2019 een uitstekende keuze. En wel om volgende redenen:

  • De kogel is door de kerk
    Op al onze campussen kan je je inschrijving afronden tussen 10 en 13 uur. Check hier  wel nog eens wat je allemaal moet meebrengen.
     
  • De kogel heeft zijn doel nog niet bereikt
    Op 31 augustus 2019 zwaaien we een laatste keer onze deuren open. Het ideale moment dus om onze campussen te ontdekken en te praten met lectoren en studenten. Met wat meeval stap je tegen de middag buiten met je inschrijvingsbewijs onder de arm.

Let wel: Enkel de campussen in Brugge en Kortrijk worden tijdens deze infodag geopend.  

Inschrijven

De laatste infodag is hét moment om je definitief in te schrijven aan Howest. Dat kan enkel op de campus. Ontdek hoe dit verloopt en wat je zeker moet bijhebben.

Studiekeuze

Kan (of durf) je echt niet kiezen? Dan staan onze talentcoaches voor je klaar. Ze gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die het beste bij je talenten en interesses past. En misschien bevestigen ze wel wat je al lang wist. Maak wel eerst een afspraak met Dascha Debruyne (Brugge) of Frank Dejonghe (Kortrijk)

Waar vind je ons?