Infodag 27 april 2019

Infodag 27 april 2019

Zaterdag 27/04

Infodag 27 april 2019

Nu de paasvakantie achter de rug is, is de laatste rechte lijn ingezet naar het einde van het schooljaar. Het betekent ook dat het academiejaar 2019-2020 met rasse schreden nadert. Tijd voor je studiekeuze!

Zit je in het laatste jaar middelbaar en twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Of ben je er nog niet uit in welke stad en aan welke hogeschool je wil gaan studeren? Kom dan naar de infodag van zaterdag 27 april 2019 in Brugge en Kortrijk.

Ben je al aan het werk, maar heb je zin om je te specialiseren of overweeg je om een andere weg in te slaan? Aan Howest vind je tal van mogelijkheden om bij te studeren. Tijdens de infodag geven we je graag een overzicht van onze voortgezette opleidingen.

Opgelet: de infodagen op de campus in Oudenaarde gaan door op maandagavond 20 mei van 19u00 tot 21u00 en op maandagavond 3 juni van 19u00 tot 21u00.

Tijdens deze infodag maak je kennis met alles wat Howest te bieden heeft. Van de 24 bacheloropleidingen, 10 graduaatsopleidingen  en tientallen vervolgopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak. Lectoren en studenten vertellen je er honderduit over.

Een rondleiding toont je bovendien de leslokalen, aula’s, labo’s, restaurants en andere faciliteiten op de campussen.

Keuze gemaakt? Regel dan meteen je voorinschrijving. Zo verloopt je definitieve inschrijving vanaf 29 juni een stuk vlotter.

Inschrijven

De voorinschrijvingen  aan Howest zijn gestart op 23 februari 2019. Dit kan online, maar even goed terwijl je toch op de campus bent. Definitief inschrijven kan vanaf 29 juni 2019 (enkel op de campus).

Studiekeuze

Wil je graag hulp bij je studiekeuze? Ontdek alle mogelijkheden

Waar vind je ons?

In Kortrijk

Campus Buda (routeplan)

Campus Kortrijk Weide - Gebouw A en B (routeplan)

Campus Kortrijk Weide - Industrial Design Center (IDC) (routeplan)

Campus Kortrijk Weide - The Level (routeplan)

Campus Kortrijk Weide - The Studios (routeplan)

Campus The Square (routeplan)

In Oudenaarde

Campus Oudenaarde (routeplan)

Opgelet: infodagen op onze campus in Oudenaarde gaan door op  op maandag 20 mei en maandag 5 juni.