Impulse Ladies Night Oriëntal Edition

Impulse Ladies Night Oriëntal Edition

Voor alle dames vanaf 18 jaar die zin hebben in een gezellige avond waarbij de Oost Aziatische cultuur centraal staat, organiseren wij dit jaar de Impulse Ladies Night Oriëntal Edition! Kom samen met een vriendin genieten van deze sfeervolle avond! Voor de vijfde editie hebben we voor jullie twee leuke, actieve sessies geregeld die volledig aansluiten bij het oosterse thema. 

Wat mag u verwachten?

Net zoals bij de vorige edities bieden wij u na de initiatiesessies een lekker drankje en is er ook catering voorzien. De sessies zelf bestaan uit een zelfverdedigingssessie voor vrouwen en een sessie oosterse dans. Eveneens zal er randanimatie aanwezig zijn en is het mogelijk om iets in kalligrafie te leren schrijven! Ook bieden we oosterse thee en een indrukwekkende live performance die u niet snel zal vergeten. Deze avond is mede mogelijk dankzij onze sponsoren, Impulse en het Confuciusinstituut.

Geïnteresseerd?

Inschrijven kan via onderstaand formulier!

Ook vind u ons evenement terug op Facebook, zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen! 

Kostprijs

De kostprijs voor dit evenement is 25 euro per persoon. Dit bedrag dien je voordien te betalen via overschrijving op rekeningnummer BE53 7506 8781 6553 van Impulse Ladies Night met vermelding van Inschrijving + naam + voornaam.

Inschrijven

Keuze catering