HR en technologiebeurs

HR en technologiebeurs

MAAK HR SLIM, AANGENAAM EN EFFICIËNT

Zaterdag 30/03

HR en technologiebeurs

Maak HR slim, aangenaam en efficiënt

Onze samenleving is in volle technologische verandering. We passen ons constant aan nieuwe ontwikkelingen aan en  dit op tal van domeinen (gezondheid, recreatie, onderwijs, huishouden,…)  Ook binnen HR doet nieuwe technologie haar intrede. Een modern HR vereist voortaan moderne tools. Maar kan die technologie zich ook aanpassen aan de vragen van een duurzaam HR? Kunnen computers HR-taken uitvoeren, die normaal enkel mogelijk zijn via menselijke intelligentie? Hoe kunnen we de nieuwe technologie gebruiken om het werk terug menselijk te maken?
Kom het ontdekken op de eerste editie van HR en technologie.

  Programma

  10u00 - 10u30

  Opening beurs
  10u30 - 10u55 Flexso for people
  Digital innovation binnen HR: de manier van werken ondergaat een serieuze verandering. Dit veroorzaakt een nieuwe trend in HR strategie waar ook technologieën zoals Chatbots en AI een belangrijke rol in kunnen gaan spelen.
  11u05 - 11u30 Someflex
  The ‘war for talent’ is hard. HR managers zijn steeds op zoek naar nieuwe manieren om talent aan te trekken. De eigen medewerkers kennen het beste de organisatie. Kom ons 7-stappen plan ontdekken om je medewerkers op sociale media in te schakelen als online ambassadeurs.
  11u40 - 12u05 Nakama HR (lid van HR Tech Valley)
  Hoe ziet een referral programma er uit en hoe kan je medewerkers belonen? Hoe activeer je medewerkers en zorg je dat het referralprogramma blijft leven? Nakama is een digitaal platform om referral recruitment te beheren.
  12u15 - 12u40 Progreso
  Hoe draagt HR software bij tot eigenaarschap en groei van medewerkers en organisaties? Progreso is een webbased geïntegreerde tool waarbij vanaf recrutering tot exit de medewerkerslevensloop beheerd en gefaciliteerd wordt.
  Middagpauze
  13u10 - 13u55 TinQwise
  Onze onboarding tool “Unleash your inner TinQer” neemt nieuwe medewerkers mee in een blended pre- en onboarding traject en stoomt hen snel en ludiek klaar voor het echte werk. Tijdens onze presentatie nemen we u mee doorheen onze tool.
  13u45 - 14u10 Popay HR
  Praktische tips & tricks voor de HR manager om de introductie van digitale HR processen te onderbouwen. Hoe een degelijk business case opstellen en verdedigen voor uw directie.
  14u20 - 14u45 Actonomy
  AI en machine learning zijn alom tegenwoordig in het HR domein maar wat brengen ze eigenlijk bij? We gaan in op de inzetbaarheid van deze technologieën en geven aan hoe en wat die kunnen brengen.
  14u55 - 15u20 Springforward
  Hebben we extra HR tools nodig in een digitale wereld? 
  15u30 - 15u55 Tamahris
  Heel veel bedrijfssectoren worden grondig getransformeerd door het gebruik van recente IT toepassingen, zo ook binnen het HR domein. We lichten dit toe a.h.v. enkele concrete voorbeelden op het vlak van rekrutering, opleiding en prestatiemanagement.
  16u05 - 16u25 Officient
  Wij presenteren enkele praktische voorbeelden van digitalisatie m.b.t. HR.

  Deze beurs is een organisatie van het Postgraduaat HRM binnen de bacheloropleiding Office management van Howest – campus Brugge.

  Praktisch info

  • Datum: zaterdag 30 maart 2019
  • Tijdstip:  10u tot 16u30
  • Locatie: Howest Campus Brugge Station - RSS1, Rijselstraat 1 te 8200 Brugge (achterkant Station Brugge). Parkeergelegenheid in de buurt.
  • Gratis toegang
  • Organisatie: De beurs HR en technologie is een initiatief van het postgraduaat HRM binnen de opleiding Office management van Howest.
  • Voor meer info: contacteer dominiek.van.den.bussche@howest.be

  Deelnemers

  Volgende partners staan met een stand op de beurs:

  • Actonomy, Flexso for people, Nakama HR, Popay HR, Officient, Progreso, Someflex, Springforward, Tamahris, TinQwise,…

  Inschrijven

  Schrijf hier in en blijf zo op de hoogte van eventuele wijzigingen en verdere info.

  Ik schrijf me in voor