Melding positieve test COVID-19

Beste medewerker, student,

Indien je bevestiging krijgt dat je positief test op COVID-19 dan moet je in isolatie en de procedures volgens zoals beschreven op covid-19.sciensano.be.

Bijkomend vragen wij je om onderstaand formulier zo snel mogelijk in te vullen.  De gegevens van deze melding worden doorgestuurd naar de externe dienst voor preventie en bescherming IDEWE en Howest-contactopsporing opdat eventueel bijkomende maatregelen kunnen getroffen worden. Bv. bij meerdere besmettingen dezelfde klasgroep, …

Arbeidsgeneesheren van IDEWE en medewerkers van HOWEST zullen deze informatie met de bijhorende deontologische regels en respect voor jouw privacy gebruiken. 

Noteer de namen van de Howest-studenten/medewerkers met wie je hoog-risicocontact gehad hebt in de 2 dagen voor jouw test of voor jouw symptomen. Bv. Werd je getest op 18 november en had je geen symptomen, noteer dan jouw contacten van 16, 17 en 18 november. Had je al symptomen van 16 november dan noteer je jouw contacten van 14, 15, 16, 17 en 18 november. 

Heb je hulp nodig om jouw hoog-risicocontacten te bepalen ? Duidt dit dan aan op onderstaand formulier.  Dan zal de arbeidsgeneesheer van IDEWE (medewerker) of Howest-contactopsporing (studenten) jou zo spoedig mogelijk telefonisch contacteren. 

Jouw hoog-risicocontacten ontvangen dan de nodige informatie per mail en één of 2 activatiecodes om zich gratis te laten testen. 

Je ontvangt zeker een mail van Howest-contactopsporing met bijkomende informatie en indien jouw melding onvoldoende informatie geeft wordt je opgebeld door de arbeidsgeneesheer van IDEWE (medewerker) of Howest-contactopsporing. 

Alvast dank voor jouw medewerking.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Geef een geldig nummer in indien we je dienen te contacteren in verband met deze melding.

Informatie besmetting

Enkel invullen indien van toepassing.
Testmethode
Ik heb mijn hoog-risicocontacten reeds verwittigd.