Meet & greet

Communicatiemanagement: iets voor mij?

Joanna Desmet

Je kunt verschillende redenen hebben waarom je jezelf deze vraag stelt. Misschien heeft jouw vooropleiding daar iets mee te maken of je hebt twijfels bij bepaalde modules en je wil er wel eens het fijne van weten.
Joanna Desmet is jouw match voor dit soort issues. Zij beantwoordt zelf jouw meest prangende vragen, maar kan jou eveneens in contact brengen met studenten, lectoren of andere personen die perfect geplaatst zijn om jou het beste antwoord te bieden. Probeer zeker ook eens de 22 Q&A’s.

Ik wil overstappen

Jan Dauwe

Je bent begonnen aan een opleiding, maar dat is niet jouw ding. Je overweegt de overstap te maken naar Communicatiemanagement? Dat klinkt alvast goed. Misschien heb je recht op vrijstellingen? Of je stapt in tijdens de 2e jaarhelft, maar wenst alsnog één en ander uit de eerste jaarhelft op te nemen. Veel is mogelijk. Contacteer onze trajectbegeleider Jan Dauwe, die samen met jou een traject op maat uitstippelt. Je kunt bij hem terecht voor de bacheloropleiding Communicatiemanagement, het keuzetraject Creative Business of het verkort traject Track C.

Talen in de opleiding

Gudrun Dewulf

Dit is zowat de meest gestelde vraag: wat is het niveau van de talen in de opleiding? We hebben daar al een antwoordje voor klaar. Is dit niet voldoende, dan mag je onze charmante collega Gudrun Dewulf aanschrijven. Zij geeft lessen Frans in onze opleiding, maar weet ook alles over de andere taalmodules.