Logistics without Borders

Dit jaar organiseren wij, studenten Supply Chain Management en Logistics Engineering van de Hogeschool West-Vlaanderen, het Alumni-event: Logistics without Borders. Ons evenement focust zich volledig op de logistieke sector. Dit evenement geeft onze deelnemers de kans te netwerken met onze gastsprekers en studenten. 

Op ons evenement zullen verscheidene CEO’s en topmanagers aanwezig zijn die de logistieke processen binnen het bedrijf komen toelichten. Na deze boeiende presentaties wordt er tijd vrijgemaakt voor een netwerkmoment met een bijhorend hapje en drankje.

De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon

Online inschrijven

Wie zijn onze gastsprekers?

Onze eerste gastspreker werkt bij het Chinese multinationaal scheepvaartbedrijf COSCO Shipping. Zij zullen ons meer toelichten over hoe men door middel van innovatieve containers, auto’s kan transporteren op containerschepen. Zo kunnen ze het tekort aan Roroschepen opvangen. 

De grootste speler binnen de staalindustrie is Arcelor Mittal, ook zij zullen ons evenement bijwonen. Ze zullen ons meer vertellen over hun all-weather terminal waardoor ze onafhankelijk zijn geworden van het weer bij het laden en lossen van hun schepen.

Na de pauze geven we Caterpillar het woord. Zij staan bekend voor hun zware en krachtige graaf- en werfmachines. Tijdens ons evenement zal Caterpillar spreken over de veiligheid en kwaliteitsnormen binnen de bedrijfsprocessen.

We mogen met trots ook onze vierde en laatste gastspreker aankondigen. De Port of Antwerp-Bruges is onze grootste zeehaven in België en staat op de tweede plaats in Europa. Men zal komen spreken over hun toekomstplannen en hun nieuw strategisch plan voor de komende vier jaren.

Klinken deze bedrijven en hun bijhorende onderwerpen interessant? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt! 

Locatie

Bereikbaar met openbaar vervoer.

Parking: Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. U kunt uw auto plaatsen op de parking bij het gebouw zelf te Moerkerkse Steenweg of op de Boogschutterslaan. Indien deze parking volzet is kunt u nog steeds uw auto kwijt op de P&R Boogschutterslaan aan de studiohal en ook op de Julius Delplacestraat (opgelet, hier is het plaatsen van een blauwe schijf verplicht).

Sponsors 

We willen nogmaals onze sponsors bedanken om dit evenement en de redelijke toegangsprijs mede mogelijk te maken.