Howest leert bedrijven en organisaties succesvol vergaderen

Howest leert bedrijven en organisaties succesvol vergaderen

Vanuit het Industrial Design Center (IDC) wordt in november opnieuw een tweedaagse Innowiz georganiseerd, een expert training voor bedrijven en organisaties die meer uit hun vergaderingen en brainstormsessies willen halen. “Na vijftien jaar zijn we een gevestigde waarde”, klinkt het.

Niets is vervelender dan te vergaderen of te brainstormen zonder concrete resultaten. Dat weet ook het team van Innowiz. Al vijftien jaar organiseert het brainstormsessies om uitdagingen op het werk op een succesvolle manier te tackelen met goede oplossingen als resultaat.

“Tijdens deze tweedaagse delen wij onze expertise, tips, tricks, do’s-&-don'ts zodat je zelf aan de slag kan in jouw bedrijf of organisatie. We leggen de focus op hands-on workshops. Je leert door te doen, want practice makes perfect”, zegt Lisa Vromman van het Industrial Design Center. “We begeleiden bedrijven en organisaties uit zeer uiteenlopende sectoren, van productontwikkeling tot de toerisme- en cultuursector, van de bouw tot het sociaal werk en van de communicatie- tot de brede ondernemerswereld. Onze expert training focust op iedereen die in zijn werkomgeving groepen begeleidt en daarin wil groeien.”

Praktisch: 14 en 15 november in IDC Kortrijk

Meer info en inschrijven