XR Academy

XR Academy

XR Academy: XR Technology as the Interface of the Metaverse 

Wat zijn virtual reality (VR), augmented reality (AR), de Metaverse en wat kunnen ze voor jouw organisatie of bedrijf betekenen? Je leert er alles over dankzij XR Academy, een samenwerking tussen Howest en XR-Valley.   

XR Academy bestaat uit 5 inspirerende seminaries (september 2022 - februari 2023) over XR-technologieën, toegepast in diverse sectoren. We richten ons op ondernemers, leidinggevenden, professionals die geïnteresseerd zijn in het potentieel van XR-technologie. 

Elk seminarie bestaat uit een tweetal keynotes van experten uit de XR-wereld, testimonials van bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen die al XR-technologie toepassen en use-cases van (potentiële) XR- applicaties. Na de sessies volgt telkens een walking dinner met een matchmaking event, hét ideale moment om in contact te komen met zowel XR-geïnteresseerden als XR-aanbieders.

We gaan van start met het launch event XR Technology as the Interface of the Metaverse in The Penta in Kortrijk, waar XR- technologie en het potentieel voor verschillende sectoren wordt toegelicht. Tegelijk maak je kennis met de XR-community. 

De daaropvolgende seminaries behandelen specifieke thema’s:

Elk symposium kan individueel worden gevolgd, afhankelijk van de interesses, behoeftes en persoonlijke agenda. Voor het bijwonen van de events is geen specifieke voorkennis vereist. 

Inschrijven

Jouw gegevens

Facturatiegegevens

Seminarie(s)

Ik wens me in te schrijven voor
previous next