Let's do it

Finance – Insurance – Real Estate Days

Onze studenten organiseren jaarlijks de Insurance, Finance en Real Estate Days: drie boeiende dagen met presentaties van topstrategen, CEO’s van beursgenoteerde bedrijven en workshops binnen de domeinen Finance, Insurance en Real Estate.

Ze krijgen tips en advies over beleggingen, verzekeringen, vastgoed, pensioen- en successieplanning en worden zo klaargestoomd tot echte personal finance experts.

Be the next generation of Finance

Wil jij ook de ultieme sprong wagen in finance? Dat kan!

Onze studenten nemen elk jaar deel aan de Fin Competition, ze gaan de strijd aan met andere teams om de toekomst van finance vorm te geven.

Not an ordinary school trip

© Dewaele

Met onze studenten trekken we er jaarlijks op uit. We leren de sector van binnen en van buiten kennen en gaan op ontdekking in verschillende bedrijven: KBC Bank en Verzekeringen, Callant Verzekeringen & Financieel Advies, Dewaele Vastgoedgroep, Durabrik, NNEK Vermogensopbouw… 

Studenten krijgen de kans om te netwerken op verschillende events in onze sector: BZB-congres, Vivium Digital Awards, Finance Avenue…

Podcastreeks in Finance – Insurance – Real Estate

Doorheen de opleiding krijgen onze studenten heel wat tips & tricks in de domeinen Finance, Verzekeringen en Vastgoed. Al die expertise delen ze graag in deze podcasts!