Digitaal evalueren in de klas

Digitaal evalueren in de klas

Digitaal evalueren kan jouw werklast als leerkracht verminderen én het leerproces van de leerlingen versterken. In het vormingstraject Digitaal evalueren in de klas @home belichten we de mogelijkheden van technologie om verschillende manieren van evaluatie toe te passen. We bekijken wat de wetenschap en onderzoek ons leren en koppelen dit aan tal van praktische toepassingen en vernieuwende inzichten.

De vorming is ervaringsgericht, bouwt verder op jouw eigen expertise en is doorspekt van tips & tricks.

Wil je je na het volgen van dit traject verder verdiepen in de materie, dan kun je het volledige postgraduaat Digitale didactiek te volgen. Je wordt dan vrijgesteld voor het opleidingsonderdeel Digitaal evalueren.

Je kunt het volledige traject op eigen tempo volgen en tegelijk persoonlijk begeleid worden. Een absolute aanrader voor wie meestapt in de digitale transformatie! 

Ontdek het navormingstraject Digitaal evalueren in de klas @home

Het traject

Digitaal evalueren kan jouw werklast als leerkracht verminderen én het leerproces van de leerlingen versterken.

Praktische info

Je kunt het volledige traject op eigen tempo volgen en tegelijk persoonlijk begeleid worden. Voor elk thema doorloop je een interactief leerpad en werk je een opdracht uit die je meteen kunt inzetten in je lespraktijk.

Programma

Het vormingstraject is zo opgevat dat er een directe aansluiting is met jouw lespraktijk. Je ervaart daarnaast zelf waar de mogelijkheden en knelpunten van bepaalde methodieken en technologieën zitten.
These courses may also be suited for you?