HBO5 Verpleegkunde (ZoWe)

HBO5 Verpleegkunde ZoWe

Sinds academiejaar 2021-2022 werkt Howest nauw samen met ZoWe verpleegkunde.

Deze krachtenbundeling zorgt ervoor dat de bacheloropleiding van Howest en de HBO5 opleiding verpleegkunde van ZoWe elkaar versterken op onderwijskundig, inhoudelijk en organisatorisch vlak. 

Dat betekent echter niet dat beide opleidingen verpleegkunde in elkaar opgaan. De bacheloropleiding Verpleegkunde in Brugge blijft de specialiteit van Howest, maar voor de graduaatsopleiding Verpleegkunde kan je voortaan terecht bij onze partner ZoWe verpleegkunde.

De samenwerking is er gekomen vanuit de gemeenschappelijke visie op het centraal stellen van de studenten én de praktijkgerichte invulling van de opleiding verpleegkunde. Voor studenten vertaalt dit zich concreet in de versterking van hun opleiding met een nog hoger kwaliteitsniveau.

Wens je graag meer info over deze HBO5 Verpleegkunde?

Breng dan zeker een bezoek aan de website van ZoWe verpleegkunde of bekijk de brochure. ZoWe verpleegkunde heeft campussen in Brugge en Oostende. Er is ook een traject op locatie in regio westkust (Koksijde/Veurne) respectievelijk oostkust (Knokke)

Naar de website van ZoWe verpleegkunde

Online infoavonden starten in februari

Wil je een opleiding starten aan Howest vanaf februari 2023? Dat kan! Tijdens de online infoavonden op 1 en 14 februari (van 17u tot 20u) staan de trajectbegeleiders voor je klaar om je meer info te geven en antwoord te formuleren op al je vragen.

Maak kennis met de opleiding

Aan Howest ben je aan het juiste adres om in februari een andere weg in te slaan. Misschien is je gekozen opleiding niet wat je ervan verwacht? Of ben je aan het werk, maar wil je liever terug gaan studeren? De lectoren en trajectbegeleiders helpen je graag verder via onderstaande chat.

Start chat: 17u - 20u

De opleiding in beeld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Graag geven we je een sneakpreview van wat je te wachten staat.

Your personal details

We will be happy to keep you updated via email. Simply enter your contact details below.

Please enter your postal address here.

These courses may also be suited for you?