Postgraduaat ICT-coördinator

Postgraduaat Didactisch ICT-Coördinator

Een ICT-coördinator in het leerplichtonderwijs is een duizendpoot, een manusje-van-alles wat ICT betreft. Hij/zij is een innovator, pedagogisch ondersteuner, beleidsmedewerker, mediacoach, netwerkbeheerder, technicus, webbeheerder, helpdeskmedewerker, LMS-beheerder, …. 

NIEUW! Keuze tussen twee postgraduaten ICT-coördinator

Voortaan kan je kiezen tussen twee postgraduaten ICT-coördinator. Ga je voor didactisch ICT-coördinator of liever voor technisch ICT-coördinator? Dankzij de opsplitsing kan je je nog meer specialiseren in jouw interessegebied. 

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor: 

  • ICT-coördinatoren in het leerplichtonderwijs
  • Afgestudeerde leerkrachten secundair onderwijs met onderwijsvak Informatica
  • Leerkrachten met affiniteit voor informatica of die een sterke interesse hebben om hierin te groeien. Je hebt enkel een voorkennis van Windows en basic ICT-skills nodig voor inschrijving. De rest leren wij jou aan. 
  • Afgestudeerden in het graduaat Systeem- en netwerkbeheer kunnen zich inschrijven voor een traject op maat. Behoor jij tot deze categorie, neem dan contact op met Nico Declerck voor meer concrete informatie.

  Heb je voorkennis op didactisch of technisch vlak, dan krijg je een traject op maat met de nodige vrijstellingen.

  Ontdek de opleiding Postgraduaat ICT-coördinator

  Pedagogisch-Didactisch ICT-coördinator

  Het postgraduaat is voortaan opgesplitst in twee verschillende opleidingen. Je kiest voor een pedagogische/didactische of een technische opleiding. Zo kan je je nog meer specialiseren in jouw interessegebied.

  Technisch ICT-coördinator

  Het postgraduaat is voortaan opgesplitst in twee verschillende opleidingen. Je kiest voor een didactische of een technische opleiding. Zo kan je je nog meer specialiseren in jouw interessegebied.